Έχασε την ζωή του μετά από τροχαίο ο δήμαρχος του Δοξάτου

Στο νοσοκομείο Δράμας, μετά από τροχαίο στο ύψος της Αμφίπολης, κατέληξε απο ανακοπή καρδιάς ο γιατρός χερουργός και δήμαρχος Δοξάτου Θέμης Ζεκερίδης, σε ηλικία 70 ετων.

Έχασε την ζωή του μετά από τροχαίο ο δήμαρχος του Δοξάτου

Το τροχαίο συνέβη, σήμερα το πρωί, μετά την έξοδο από την Εγνατία Οδό προς Αμφίπολη και Δράμα. Οι διασώστες τον απεγκλώβισαν με μεγάλη δυσκολία και με κατάγματα στα άνω και κάτω άκρα.

Στο δρόμο προς το Νοσοκομείο Δράμας υπέστη ανακοπή, και παρόλο που τον επανέφεραν και ανέκτησε τις αισθήσεις του, μετά από λίγο εντός του νοσοκομείου κατέληξε. Ο γιατρός γύριζε από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης που συνόδεψε τη σύζυγό του που ταξίδευε για τις ΗΠΑ, όπως αναφέρει το xronometro.com.

Συλλυπητήριο μήνυμα της ΚΕΔΕ

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου και το ΔΣ της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για την απώλεια του Δημάρχου Δοξάτου Θεμιστοκλή Ζεκερίδη.

Ο Θεμιστοκλής Ζεκερίδης διετέλεσε Δήμαρχος Δοξάτου από το 2019 έως το 2023 υπηρετώντας με αίσθημα ευθύνης την Αυτοδιοίκηση.

Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας και εκπρόσωπος του στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο καθώς και Πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας.

Ήταν από τα Ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου Ιατρών ΕΣΥ Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης.

Πρώτος πρόεδρος, για πολλά χρόνια, του Συλλόγου Γιατρών ΕΣΥ Καβάλας, ιδρυτικό μέλος του Σωματείου εργαζομένων του Νοσοκομείου Καβάλας και Εκπρόσωπος των γιατρών στην Ομοσπονδία. Διατέλεσε μέλος της Ιατρικής Εταιρείας Καβάλας με έντονη επιστημονική δραστηριότητα και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Πανελλήνιων Επιστημονικών Εταιρειών.

Άσκησε Διοίκηση, για δύο περιόδους στο ΕΚΑΒ Δράμας, Καβάλας και Σερρών και ήταν για έξι χρόνια εκλεγμένος εκπρόσωπος των γιατρών του Νοσοκομείου Καβάλας.

Ο πρόεδρος και το ΔΣ της ΚΕΔΕ εκφράζουν τα θερμότερα συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

Πληροφορίες από το In

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.