Χαιρετισμός του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας σε συγκέντρωση πολιτών στο Γύθειο

Ο Πρόεδρος της ΝΔ απευθύνθηκε σε συγκεντρωμένους στο Γύθειο, όπου τόνισε ότι θα ξημερώσει μια νέα ημέρα στον τόπο με την επανεκλογή του, στην περίπτωση που γίνει αυτό. Στην συγκέντρωση συμμετείχαν και ο Περιφερειάρχης και ο Δήμαρχος της Περιοχής.

Χαιρετισμός του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας σε συγκέντρωση πολιτών στο Γύθειο

Ήμουν, αν δεν κάνω λάθος, 23 ετών και θυμάμαι ακόμα το οδοιπορικό του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στη Μάνη, κάποιοι από εσάς θα το θυμάστε. Ξέρω ότι εδώ η οικογένειά μου είχε πολλούς φίλους, πολλές φίλες. Εξάλλου, οι δεσμοί Κρήτης και Μάνης είναι ακατάλυτοι, είμαστε αδέρφια, είπε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Σε μια άλλη αποστροφή του μίλησε για την οργή του για τους άθλιους διακινητές, που εκμεταλλεύονται τους κατατρεγμένους της γης. Δήλωσε ότι είναι συγκλονισμένος με το ναυάγιο της Πύλου και τόνισε ότι έγινε σε διεθνή ύδατα, αλλά ότι έπρεπε το λιμενικό να διασώσει τους μετανάστες, όπου έδωσε τα εύσημα στους λιμενικούς για αυτό.

Αναφέρθηκε στις θέσεις του κόμματός του πάνω στο μεταναστευτικό και στα όσα έκανε όταν η ΝΔ ήταν στην κυβέρνηση. Συγκεκριμένα είπε ότι όσο το κόμμα του ήταν στην κυβέρνηση συνέτριψε τους διακινητές, προστάτευσε τα σύνορα της Ελλάδος και της Ευρώπης και τόνισε ότι ο φράχτης στο Έβρος θα ολοκληρωθεί.

Οι πολίτες στην κάλπη της 21ης Μαΐου επιβράβευσαν τη σοβαρότητα, την αποτελεσματικότητα, την ακεραιότητα, την ευπρέπεια της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Αναφερόμενος στα θέματα της υγείας είπε ότι θα γίνουν 10.000 προσλήψεις και ότι θεωρεί εμβληματική τροποποίηση τον θεσμό του προσωπικού γιατρού. Επίσης δήλωσε ότι θα αναβαθμίσει τα κέντρα υγείας της χώρας, και μάλιστα έδωσε ως καλο παράδειγμα το κέντρο υγείας της Αρεόπολης.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο πρόεδρος της ΝΔ

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.