Ξεκίνησαν οι προσκοπικές καλοκαιρινές κατασκηνώσεις στην Εφταλού της Λέσβου

Ξεκίνησαν οι προσκοπικές καλοκαιρινές κατασκηνώσεις στην Εφταλού της Λέσβου

Ένα όμορφο αλλιώτικο καλοκαίρι, ζουν τα παιδιά της Λέσβου. Τα Λυκόπουλα , παιδιά ηλικίας 6 έως 11 ετών, μέλη της 5ης Αγέλης Λυκοπούλων Μήθυμνας βρίσκονται από την Παρασκευή 16 Ιουνίου, στο Προσκοπικό Εκπαιδευτικό Κέντρο της Εφταλούς, το παλιό δημοτικό κάμπινγκ του Μολύβου, ενώ θα ακολουθήσουν οι Πρόσκοποι της Μήθυμνας.

Τη σκυτάλη παίρνουν στη συνέχεια τα Λυκόπουλα της Μυτιλήνης στην κοινή εκπαιδευτική κατασκήνωση των Αγελών Λυκοπούλων του 2ου Συστήματος Προσκόπων και του 3ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Μυτιλήνης. Θα τους διαδεχτούν τα παιδιά της 2ης Ομάδας Προσκόπων και της 3ης Ομάδας Ναυτοπροσκόπων Μυτιλήνης.

Τον Αύγουστο στον παλιό εγκαταλειμμένο κάμπινγκ που αξιοποιείται από την Προσκοπική Κίνηση σε όφελος και της τοπικής κοινωνίας, αναμένεται να κατασκηνώσουν πάντα στα πλαίσια προσκοπικών εκπαιδευτικών διαδικασιών Πρόσκοπο από τη Χίο και Ανιχνευτές από πολλά μέρη της Ελλάδας. Ενώ το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου θα φιλοξενηθεί και η πανελλήνια δράση των ομάδων Μεγάλων Οδηγών / Ναυτοδηγών του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού.

Η Περιφερειακή Εφορεία Προσκόπων Λέσβου ευχαριστεί τα ενήλικα στελέχη των Προσκοπικών Συστημάτων της Λέσβου για το επίπεδο της εθελοντικής τους προσφοράς αλλά και τον Δήμο Δυτικής Λέσβου για την πολύτιμη του βοήθεια στη χωρίς προβλήματα λειτουργία του παλιού δημοτικού κάμπινγκ σε όφελος της νεολαίας του τόπου μας.

ΕΡΤ

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.