Ανακοίνωση υποψηφιότητας Κ. Βρατσάνου για το Δήμο Ψαρών

“Με αίσθημα ευθύνης, σοβαρότητα, εντιμότητα, εργατικότητα αλλά και αμοιβαίο σεβασμό πορευτήκαμε όλα αυτά τα χρόνια και καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια νέα προοπτική για το ηρωικό νησί μας.

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Κ. Βρατσάνου για το Δήμο Ψαρών

Οραματιστήκαμε έναν τόπο βιώσιμο, με αναβαθμισμένες υποδομές και παροχές προς τους δημότες μας, αγωνιστήκαμε και πετύχαμε να εξασφαλίσουμε χρηματοδοτήσεις, υλοποιήσαμε και υλοποιούμε καίρια έργα που κάνουν το νησί μας σύγχρονο, διατηρώντας παράλληλα τη φυσιογνωμία και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του”, αναφέρει στο μήνυμά του ο νυν Δήμαρχος Ηρωϊκής Νήσου Ψαρών, Κώστας Βρατσάνος, ανακοινώνοντας παράλληλα ότι θα είναι υποψήφιος και στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές.

“Σ’ αυτή τη νέα εκλογική αναμέτρηση, στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, θέτω ξανά τον εαυτό μου στη διάθεσή σας και ζητώ να ανανεώσουμε τη σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε χτίσει, προκειμένου να συνεχίσουμε το έργο μας.

Μαζί μου θα είναι μια ομάδα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων ικανή και δυναμική, με την οποία μοιραζόμαστε το κοινό όραμα για το νησί μας. Συνοδοιπόρους μας όμως θέλουμε κι εσάς, έτσι ώστε όλοι μαζί να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ο συνδυασμός μας «ΨΑΡΑ – ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» παραμένει στην πρώτη γραμμή και με τη δική σας στήριξη θα συνεχίσει να δημιουργεί σταθερές συνθήκες ανάπτυξης και ευημερίας για όλους τους κατοίκους των Ψαρών”, καταλήγει ο Κ. Βρατσάνος τονίζοντας ότι “τα καλύτερα έρχονται και θα τα ζήσουμε μαζί”.

ΕΡΤ

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.