Επιστολή του βουλευτή Σάμου στο Λιμενικό Ταμείο για το πλοίο Μυτιλήνη

Ο Δημήτρης Σεβαστάκης έστειλε επιστολή στον Ελισσαίο Μαυρατζώτη, πρόεδρο του δημοτικού Λιμενικού ταμείου Σάμου για το πλοίο Μυτιλήνη με τίτλο.

Επιστολή του βουλευτή Σάμου στο Λιμενικό Ταμείο για το πλοίο Μυτιλήνη

Ενημέρωση και συντονισμός ενεργειών για την απομάκρυνση του πλοίου «Μυτιλήνη»

Η επιστολή έχει ως εξής:

Κύριε Πρόεδρε,

Επειδή πρέπει να συντονιστούν άμεσα οι ενέργειες: των αρμόδιων Υπουργείων Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής,  Περιβάλλοντος και Ενέργειας, του Βουλευτή Σάμου κ. Δ. Σεβαστάκη καθώς και του Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σάμου ή άλλου ορισμένου εκπροσώπου του, με θέμα τις διαδικασίες αλλά και την εκταμίευση του ποσού για τη μετακίνηση του πλοίου «Μυτιλήνη», παρακαλούμε όπως μας κοινοποιείτε τις ενέργειες από πλευράς Λιμενικού Ταμείου.

Να σημειώσουμε ότι για την απεμπλοκή της διαδικασίας απομάκρυνσης του πλοίου «Μυτιλήνη», αλλά και για την ολοκλήρωση της διαδικασίας, μας έχει γνωστοποιηθεί και η υπηρεσιακή επιστολή που έχει σταλεί την 19-20 /5/2016, ( με Βαθμό Προτεραιότητας «Άμεσο»-Υ.ΝΑ.Ν.Π./Α.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ./Δ.Λ.Α.Α’), του αρμόδιου Αρχιπλοιάρχου -στελέχους του Υπουργείου,  προς το Λιμενικό Ταμείο Σάμου. Χρειάζεται να γίνουν οι ενδεδειγμένες τελικές ενέργειες, ώστε να εκταμιευθούν τα χρήματα από το «Πράσινο Ταμείο» και να πραγματοποιηθεί η ρυμούλκηση. Άμεσα λοιπόν πρέπει να σταλεί επιστολή του Λιμενικού Ταμείου προς το «Πράσινο Ταμείο»  και το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας που να περιγράφει τους κινδύνους οικολογικού ατυχήματος και να ζητάει την οικονομική συνδρομή του. Από την πλευρά μου έχω αποστείλει έγγραφο ήδη τον Φεβρουάριο, ως Βουλευτής του νομού Σάμου, (Α.Π.643/ 23-2-2016) στον Αν. Υπουργό κ. Τσιρώνη. Έτσι θα είναι δυνατόν να  ολοκληρωθούν οι διαδικασίες  εκταμίευσης του απαραίτητου ποσού και ρυμούλκησης του πλοίου.

Έχοντας πάντα ως στόχο τη συνεργασία μας για το συμφέρον του τόπου μας, 

Με εκτίμηση

Ο Βουλευτής Σάμου

Δημήτρης Σεβαστάκης

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.