Αιμοδοσία του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου

Η Αιμοδοσία του Γενικού Νοσοκομείου  Σάμου με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών, διοργανώνει δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης στις 13 και 16 Σεπτεμβρίου 2023 στην αίθουσα  Αιμοδοσίας  στο Γ. Ν. Σάμου.

Αιμοδοσία του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου

Είμαστε υπερήφανοι που από το 2016 είμαστε συνεργάτες με το ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑ. Περισσότεροι από 3100 άνθρωποι του νησιού μας έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμα μας και έγιναν εθελοντές δότες . Από αυτούς τους ανθρώπους 11βρέθηκαν συμβατοί ενώ 4 από αυτούς έχουν ήδη χαρίσει ΕΛΠΙΔΑ ΖΩΗΣ σε συνανθρώπους μας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Οι δράσεις μας για φέτος θα είναι:

  • Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023: στο πλαίσιο της 2ης Πανελλήνιας Εθελοντικής Δράσης Δωρεάς Μυελού Οστών  « Οι Νοσηλευτές δίνουν ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», στην αίθουσα αιμοδοσίας Γ. Ν. Σάμου θα γίνεται ενημέρωση για την δωρεά μυελού των οστών και εγγραφή για όποιον επιθυμεί με ωράριο 10:00-18:00.
  • Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023: στην αίθουσα της αιμοδοσίας του Γ. Ν. Σάμου με ωράριο 10:00-16:00, θα γίνεται ενημέρωση για τη δωρεά μυελού και λήψη δείγματος στοματικού επιχρίσματος σε όσους επιθυμούν να εγγραφούν ως νέοι εθελοντές δότες. Την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία σε συνεργασία με τους συλλόγους:

«ΕυΠο» Σύλλογος Φίλων Υποστηρικτών Καρκινοπαθών Νομού Σάμου, « ΕΣΠΕΕ» Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Σάμου.

Το μήνυμα για αυτήν την ημέρα θα είναι:

Η ζωή κυλάει στο αίμα σου.

Χάρισε αίμα και λίγο από το σάλιο σου για κάτι που αξίζει.

Κάνε το βήμα και γίνε Δότης Ζωής.

Σας περιμένουμε όλους για να χαρίσουμε περισσότερη Ελπίδα σε αυτούς που μας χρειάζονται.

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.