ΑΕΚ και Ολυμπιακός έμειναν σε ισόπαλο αποτέλεσμα στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας με τους γηπεδούχους να προηγούνται στο 22′ με τον Πόνσε και τους Πειραιώτες να ισοφαρίζουν στο 38′ με τον Ελ Κααμπί.

Και ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ έπαιζαν παιχνίδι τακτικής με τους δύο προπονητές να θέλουν πρώτα απ’ όλα σιγουριά και όσο το δυνατόν λιγότερα ρίσκα. Υπήρχαν διαστήματα στο ματς που έπαιρνε μέτρα η ΑΕΚ και άλλα που ο Ολυμπιακός κυριαρχούσε, και υπό αυτή την έννοια το σκορ του αγώνα είναι δίκαιο, διότι δεν υπήρξε κάποιος που ήταν καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο.
Οι συνθέσεις
ΑΕΚ: Στάνκοβιτς – Ρότα, Βίντα (46′ Μήτογλου), Μουκουντί, Μοχαμάντι – Σιμάνσκι, Γιόνσον (46′ Πινέδα), Ελίασον, Τσούμπερ – Αραούχο (72′ Γαλανόπουλο), Πόνσε.
Ολυμπιακός: Πασχαλάκης – Ροντινέι, Ρέτσος, Φρέιρε, Κίνι – Έσε (81′ Ορτέγκα), Καμαρά, Φορτούνης (69′ Ιμπόρα), Ποντένσε (55′ Σκάρπα) – Μασούρας (55′ Μπιέλ), Ελ Κααμπί (81′ Γιόβετιτς).
Δείτε τη βαθμολογία και το πρόγραμμα του πρωταθλήματος εδώ