Ο βουλευτής Σάμου για την Μονάδα εντατικής θεραπείας

Ο Χριστόδουλος Στεφανάδης απαντάει σχετικά με φήμες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα όπου μιλούν για διακοπή της Μονάδας εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Νοσοκομείου Σάμου.

Ο βουλευτής Σάμου για την Μονάδα εντατικής θεραπείας

Πριν παραθέσουμε το δελτίο τύπου, απλά να θυμίσουμε σε όλους τους αναγνώστες μας ότι η ΜΕΘ του νοσοκομείου Σάμου είναι η μοναδική στον νομό μας, καθώς το νοσοκομείο της Ικαρίας δε διαθέτει. Την περίοδο του Κορωνοϊού επίσης η συγκεκριμένη ΜΕΘ εξυπηρετούσε και πολλά νησιά των Δωδεκανήσων, κυρίως αυτά που βρίσκονται βόρεια του συμπλέγματος, οπότε υπό αυτή την έννοια είναι μια σημαντική Μονάδα για την υγεία των νησιών μας.

Η ανακοίνωση του Χριστόδουλου Στεφανάδη

Σχετικά με τις φήμες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα, αναφορικά με τη διακοπή λειτουργίας της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) Σάμου, ενημερώνουμε το κοινό, ότι η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Σάμου, κ. Α. Αγγέλη, μας διαβεβαίωσε ότι:

1) Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει ενδεχόμενο διακοπής της λειτουργίαςτης ΜΕΘ Σάμου,

2) Στη ΜΕΘ Σάμου υπηρετούν τρεις ιατροί, οι οποία διασφαλίζουναπόλυτα το ασφαλές και υψηλό επίπεδο λειτουργία της,

3) Επαναπροκηρύσσεται θέση για τέταρτο ιατρό.

Η ποιότητα των δομών υγείας Σάμου βρίσκεται πάντα στις άμεσες προτεραιότητες της Κυβέρνησης, που εργάζεται συστηματικά προς την αναβάθμιση των δομών στο σύνολο του Νομού.

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.