ΠΑΟΚ-Αρης 2-2

Το ντέρμπι της συμπρωτέυουσας είχε από δύο γκολ στο ξεκίνημα και στο φινάλε και ο περσινός πρωταθλητής με την έτερη μεγάλη ομάδα της Θεσσαλονίκης κατέληξαν στην ισοπαλία. Οι κίτρινοι που θεωρούνταν ο αδύναμος κρίκος προηγήθηκαν δύο φορές αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν μια σημαντική νίκη που θα τους πρόσθετε πολλά στο γόητρό τους.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Στα ντέρμπι υπάρχει πάντα η τάση να δίνεται έμφαση σε όλα, τόσο στο πάθος, όσο και στο θέαμα. Το πάθος ήταν έντονο και αυτό φάνηκε από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, όταν ο φορτσάτος Άρης προηγήθηκε μόλις στο 3′ με τον Ιντέγε που πανηγύρισε όπως είχε πανηγυρίσει τα γκολ στην τούμπα την περίοδο που έπαιζε στον Ολυμπιακό. Παρόλα αυτά γρήγορα ισοφαρίστηκε αφού στο 5′ ο Μάτος Λέο έκανε το 1-1.

Ο ΠΑΟΚ που μάλλον πίστευε πως το έχει το παιχνίδι στο τσεπάκι του έκανε γρήγορα αλλαγή (14′) βγάζοντας από τον αγωνιστικό χώρο τον Λημνιό και βάζοντας τον Πέλκα. Ωστόσο στα γρήγορα γκολ η διαδοχή ήταν ένα νωθρό πρώτο ημίχρονο με σωρεία λαθών και πολύ κακό θέαμα. Οι διακοπές μάλιστα ήταν τόσες πολλές που οι καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου κράτησαν 9′. Παρόλα αυτά πέρα από κάτι κίτρινες δεν έγινε κάτι συνταρακτικό.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν μια από τα ίδια και πριν έρθει η ώρα των γκολ ο Λέο Μάτος σκόρερ του πρώτου γκολ του ΠΑΟΚ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στο 67′ αλλά η υπεροχή του Άρη σε παίκτες κράτησε λίγο, αφού στο 71′ αποβλήθηκε και ο Σάσα Λούκας. Εντέλει ο Άρης προηγήθηκε στο 88′ με τον Ματίγια Χαβιέ αλλά ο Αγώνας ήθελε άλλα 10 λεπτά,αφού κρατήθηκαν καθυστερήσεις της τάξης των 8 λεπτών πάλι. Ο Άρης όντας κουρασμένος και ο ΠΑΟΚ μη θέλοντας να μην πάρει κάποιο βαθμό τελικά κατάφερε και ισοφάρισε στο 97′ με τον Μίσιτς Γιόσιπ.

Δείτε τη ροή του αγώνα

Οι συνθέσεις

ΠΑΟΚ (Άμπελ Φερέιρα): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Γιαννούλης, Αουγκούστο, Μίσιτς, Ζαμπά (56′ Ελ Καντουρί), Πέλκας (15΄Λημνιός), Μπίσεσβαρ, Άκπομ (70′ Σφιντέρσκι)

ΆΡΗΣ (Τόλης Τερζής): Κουέστα (46′ Εμαν), Σούντγκρεν, Ροουζ, Βέλεθ, Κόρχουτ, Σάσα, Ματίγια, Ντιγκινί, Φετφατζίδης (85′ Σόουζα), Γκάμα (64′ Λάρσον), Ιντέγε

Δείτε τη βαθμολογία του πρωταθλήματος και όχι μόνο

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Discover more from ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading