Λέγκια-Ατρόμητος 0-0

Το γήπεδο ήταν με πραγματικά καλή ατμόσφαιρα, όπου στις εξέδρες υπήρχε του υπέροχο κορεό, με έντονα συνθήματα και οχλοβοή για 90 λεπτά. Το γήπεδο δημιουργούσε μια ατμόσφαιρα πίεσης στους Περιστεριώτες από τον κόσμο που μπήκε στην εξίσωση του ματς.

Το καλό όμως για τον Ατρόμητο είναι πως η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου σεβάστηκε τον αντίπαλο πήγε για το 0-0 και το πήρε πολύ πιο εύκολα από ότι θα περίμενε. Απέναντι του ήταν μία ομάδα με φοβερά προβλήματα στην δημιουργία, η οποία έμεινε χωρίς γκολ φέτος στα εκτός έδρας παιχνίδια της κάτι που το γνώριζε ο προπονητής του Ατρόμητου και για αυτό γέμισε τα χαφ τον αγωνιστικό χώρο και έδωσε εντολή για παιχνίδι με τακτική προσήλωση, οι παίκτες του πήγαν καλά και ας μην έλεγξαν απόλυτα την κατοχή και ας μην έκαναν ούτε μισή τελική της προκοπής. Πήραν αυτό που ήθελαν και έρχονται να υποδεχτούν τους Πολωνούς στο Περιστέρι γεμάτο ελπίδα για πρόκριση.

Δείτε τη ροή του αγώνα

Οι συνθέσεις

Λέγκια (Αλεξάνταρ Βούκοβιτς): Ματζέσκι, Λέσζουκ, Αντόλικ, Γβίλια, Λουίς Ρόχα, Νοβίκοβας, Αντρέ Μάρτινς, Βέσοβιτς, Ζεντρέτζικ, Λουκουίνας, Κουλένοβιτς.

Ατρόμητος (Γιάννης Αναστασίου): Μέγερι, Καρτάνις, Γούτας, Κίλας, Χαρίσις, Ουμπίντες, Μανούσος, Μάντσον, Νάτσος, Βέλιος, Ρισβάνης.

Σχολιάστε Ελεύθερα