Τσίπρας για τηλεκπαίδευση: Να δοθούν laptop στους μαθητές

Με ευθύνη της κυβέρνησης διευρύνονται οι ανισότητες εν μέσω πανδημίας τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, στη συνάντηση που είχε με τον Δήμαρχο Λαρισαίων, Απόστόλη Καλογιάννη.

«Από την μια έχουμε την ανθρώπινη ζωή από την άλλη όμως υπάρχει ο κίνδυνος να έχουμε συνανθρώπους μας στα όρια της αξιοπρεπούς διαβίωσης χωρίς μισθό, άνεργοι πολλούς μήνες ή με ελάχιστο εισόδημα για να μπορέσουν να επιβιώσουν» επεσήμανε ο κ. Τσίπρας τονίζοντας ότι στο πρώτο κύμα της πανδημίας είχαμε 4,5 δισ. ευρώ απώλεια εισοδήματος, ενώ το 12% των εργαζόμενων να ζουν κάτω από τα 200 ευρώ.

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Τσίπρας τόνισε πως αυτό όμως που είναι πιο σημαντικό είναι ότι «έχουμε διεύρυνση των ανισοτήτων και στα σχολεία με την τηλεκπαίδευση». Σήμερα που ξεκίνησε και το πρόγραμμα τηλεκπαίδευσης στα δημοτικά, όπως είπε, υπάρχουν χιλιάδες μαθητές που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να μπουν στο μάθημα γιατί οι οικογένειές τους δεν έχουν υπολογιστή ή είναι δύο και τρία παιδιά ή εργάζεται ο γονιός με τηλεργασία.

CNN

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock