Απόλλων-ΑΕΚ 3-4

Η ΑΕΚ δυσκολεύτηκε πολύ να νικήσει τον Απόλλωνα στη γειτονική της Ριζούπολη. Ήταν ένα ματς θρίλερ όπου μπήκαν 7 γκολ, και όταν μπαίνουν τόσα γκολ το μόνο που σίγουρα έχει ένα τέτοιο ματς, είναι το ενδιιαφέρον του κοινού που παρακολουθεί.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε στο 6ο μόλις λεπτό με τον Καρίμ Ανσαριφάντ. Δύο λεπτά αργότερα (8′) ισοφαρίστηκε από τον Φερνάντεζ. Οι ενωσίτες κατάφεραν να προηγηθούν ξανά στο 19′ με τον Λιβάι, ενώ στο 25′ ο Ανσαριφάντ βάζοντας δεύτερο γκολ έκανε το 1-3. Σε εκείνο το σημείο όλοι πιστέψαν ότι το ματς είχε τελειώσει αλλά η ομάδα της Ριζούπολης ήθελε και θέλει βαθμούς για να μείνει στην κατηγορία. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε φορτσάτη και έκανε το 2-3 στο 66′ με τον Τσιμπούρη. Η ΑΕΚ έκανε το 2-4 στο 88′ με τον Ολιβέιρα αλλά ο Απόλλων στο 94′ διαμόρφωσε τοτελικό σκορ με τον Μπαξεβανίδη. Το παιχνίδι κράτησε άλλα 3 λεπτά. Σε αυτόν τον λίγο χρόνο οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να ισοφαρίσουν για να πάρουν τον πολύτιμο βαθμό εις μάτην όμως, το σκορ είχε διαμορφωθεί.

Δείτε τη ροή του αγώνα

Οι συνθέσεις

Απόλλων Σμύρνης (Γιώργος Παράσχος): Βέρχουλστ, Χουχούμης (46′ Τσιλούλης), Λισγάρας, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης, Τσαμπούρης (70′ Μπρούσιτς), Σλίβκα, Κιτόκο (70′ Ντάουντα), Κολ, Φερνάντεθ (80′ Μουνιέ), Ιωαννίδης (90′ Καραγκούνης)

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώτας, Μιτάι (81′ Ινσούα), Σβάρνας, Χνιντ, Παουλίνιο, Σιμόες (68′ Γαλανόπουλος), Σάκχοφ, Μάνταλος (68′ Κρίστιτσιτς), Λιβάια, Γκαρσία (46′ Τάνκοβιτς), Ανσαριφάρντ (68′ Ολιβέιρα)

Δείτε τη βαθμολογία του πρωταθλήματος και όχι μόνο

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Discover more from ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading