Π. Χριστόφας: “Συζήτηση με την κοινωνία και τους φορείς για τον προγραμματισμό έργων”

Για τον σχεδιασμό της Περιφέρειας για το νέο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων ενόψει και του νέου ΕΣΠΑ, μίλησε στην ΕΡΤ Αιγαίου ο Αντιπεριφερειάρχης Προγραμματισμού, Βιομηχανίας & Ενέργειας Βορείου Αιγαίου και επικεφαλής του συνεργαζόμενου με την Περιφερειακή Αρχή συνδυασμού «Τολμάμε για το Β. Αιγαίο» Παναγιώτης Χριστόφας.

“Ο σχεδιασμός λείπει γιατί δεν έχουμε μάθει να συζητάμε , αυτό θα αλλάξει. Ανοίγουμε τη διαβούλευση και το αποτέλεσμά της θα έρθει στο περιφερειακό συμβούλιο. Όλα αυτά θα κεφαλαιοποιηθούν και θα προγραμματισθούν. Μέσα στο Γενάρη όλες οι προτάσεις, που έχουν προκύψει μέσα από τη συζήτηση, που ξεκινήσαμε με τους φορείς θα βγουν σε διαβούλευση,”είπε ο κ. Χριστόφας

Όσον αφορά τις ανάγκες, που έχουν δημιουργηθεί στη Σάμο μετά από τον σεισμό της 30ης του Οκτώβρη ενημέρωσε, “ότι έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία και θα ζητηθεί επιπλέον χρηματοδότηση για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων του σεισμού στις υποδομές, περίπου 10 εκατομμυρίων.”

Αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με την Περιφερειακή Αρχή και τον Περιφερειάρχη , αλλά και την πρόσφατη ψήφιση του προϋπολογισμού και τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης.

ΕΡΤ

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Discover more from ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading