Υπόθεση Novartis: Μαραθώνια η κατάθεση του Ανδρέα Λοβέρδου στον Άρειο Πάγο

Μαραθώνια ήταν η κατάθεση του πρώην υπουργού και βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής Ανδρέα Λοβέρδου στο πλαίσιο της έρευνας που γίνεται στον Άρειο Πάγο για την υπόθεση Novartis, με κεντρικό πρόσωπο τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Υπόθεση Novartis: Μαραθώνια η κατάθεση του Ανδρέα Λοβέρδου στον Άρειο Πάγο

Ο Ανδρέας Λοβέρδος παρέμεινε στο γραφείο της ανακρίτρια Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου για περίπου 6,5 ώρες με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι δέχτηκε «βροχή» ερωτήσεων για την υπόθεση με τον ίδιο να επικεντρώνεται στο ζήτημα του ενδεχόμενου δόλου.

Μάλιστα, η κατάθεση του βουλευτή, η οποία έγινε χωρίς την παρουσία της αρμόδιας εισαγγελικής λειτουργού, φέρεται να έχει καταγραφεί σε περίπου 20 σελίδες.

«Έπραξα το καθήκον μου ως όφειλα απέναντι στους Έλληνες πολίτες και τον ελληνικό λαό στους θεσμούς της Δημοκρατίας και της Δικαιοσύνης» ανέφερε σε δήλωση του, μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης του, ο κ. Λοβέρδος και συμπλήρωσε «Φεύγω πολύ ικανοποιημένος από το γεγονός ότι η κυρία ανακρίτρια ήξερε πάρα πολύ καλά το φάκελο. Οι γνώσεις της στα στοιχεία του φακέλου ήταν καταπληκτική». Η κατάθεση του κ. Λοβέρδου ήρθε λίγα μόλις εικοσιτετράωρα μετά από αυτή του πρώην πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου.

Newsbeast

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock