Μετονομασία του αθλητικού σωματείου της Σάμου ‘Αναγέννηση’

Νέα εποχή για τον Αθλητικό Σύλλογο Σάμου “Αναγέννηση” σηματοδοτείται με την πρωτόγνωρη και σπουδαία για τα τοπικά δεδομένα συνεργασία ονοματοδοσίας με το Rhenia Tours, την κορυφαία εταιρία εισερχόμενου τουρισμού στο Βορειοανατολικό Αιγαίο!

Μετονομασία του αθλητικού σωματείου της Σάμου ‘Αναγέννηση’

Από σήμερα και για τα επόμενα δύο χρόνια η ομάδα μας μετονομάζεται σε RHENIA TOYRS ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ.

Η ταυτότητα και το λογότυπο αλλάζει ωστόσο οι στόχοι παραμένουν οι ίδιοι, με σεβασμό στο κοινό, την ιστορία του συλλόγου με έτος Ίδρυσής το 1975, την παράδοση, τα πρότυπα, την ηθική, τις αξίες και το ευ αγωνίζεσθαι!

Το γραφείο του εισερχόμενου τουρισμού Rhenia Tours ιδρύθηκε το 1981. Σήμερα, σχεδόν 40 χρόνια μετά, αποτελεί το μεγαλύτερο σε μέγεθος τουριστικό πρακτορείο στη Σάμο με ισχυρή παρουσία σε όλους τους τομείς της τουριστικής ζωής προσφέροντας ποιοτικό service σε όλους τους πελάτες του, χάρις σ’ένα άριστα εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό που εργάζεται σε όλη την Σάμο.

Στο κομμάτι του εισερχόμενου τουρισμού διακίνησε, την καλοκαιρινή περίοδο του 2018, περίπου 40.000 τουρίστες με κράτηση ξενοδοχείου στη Σάμο, έχοντας συνεργασίες με μερικούς από τους μεγαλύτερους tour operators στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται επίσης στην έκδοση όλων των ειδών των εισιτηρίων, ακτοπλοϊκών και αεροπορικών, στις μεταφορές και στις ενοικιάσεις ξενοδοχείων.

Έχει το μεγαλύτερο δίκτυο υποκαταστημάτων στο νησί, με ταυτόχρονη παρουσία σε Βαθύ, Πυθαγόρειο, Καρλόβασι αποτελώντας τον μεγαλύτερο οργανωτή και πωλητή εκδρομών στο νησί μας.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κύριο ΚΑΣΜΙΡΛΗ ΔΗΜΗΤΡΗ για τη συμβολή του στην ολοκλήρωση αυτής της συνεργασίας.

Στην προσπάθειά μας κρίσιμος είναι ο ρόλος των χορηγών καθώς τέτοιες ενέργειες μας γεμίζουν δύναμη και αποδεικνύουν την έμπρακτη στήριξη του “επιχειρείν” στη Σάμο προς τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock