Επίσκεψη Μ. Κομνηνάκα στα ΕΛΤΑ Πέτρας και Αγ. Παρασκευής

Τα τοπικά γραφεία των ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) σε Πέτρα και Αγία Παρασκευή επισκέφτηκε σήμερα το πρωί η βουλευτής Λέσβου του ΚΚΕ Μαρία Κομνηνάκα .

Επίσκεψη Μ. Κομνηνάκα στα ΕΛΤΑ Πέτρας και Αγ. Παρασκευής

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση από το γραφείο τύπου της βουλευτή, οι εργαζόμενοι εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για την προωθούμενη κατάργηση αυτών των δύο υποκαταστημάτων από τα ΕΛΤΑ και την εξυπηρέτηση των κατοίκων από τα αντίστοιχα γραφεία του Μολύβου και της Καλλονής.

Η βουλευτής ανέφερε μεταξύ άλλων,  ότι “αυτό δε θα πρέπει να το αποδεχτούν οι τοπικές κοινωνίες. Τα ΕΛΤΑ προσφέρουν κοινωνική υπηρεσία και σαν τέτοια θα πρέπει να αντιμετωπίζονται από το κράτος και όχι σαν επιχείρηση που στόχο έχει το κέρδος. Είναι υποχρέωση του κράτους να προσφέρει τέτοιου είδους υπηρεσίες σε όλους τους κατοίκους ακόμα και στις πιό απομακρυσμένες περιοχές έστω και σε ένα κάτοικο”, επισήμανε μεταξύ άλλων η Μαρία Κομνηνάκα.

Ακόμα η βουλευτής, συνοδευόμενη από τον εκλεγμένο με τη Λαϊκή Συσπείρωση κοινοτικό σύμβουλο Μιχάλη Βουβουλούδα,  είχε συνάντηση, στο δημοτικό κατάστημα του τέως Δήμου Αγίας Παρασκευής, με τον Αντιδήμαρχο Επιχειρησιακού σχεδιασμού του Δήμου Δυτικής Λέσβου Στρατή Ζαφείρη και το Διευθυντή Προγραμματισμού  Δημήτρη Μάντζαρη.

Η βουλευτής ενημερώθηκε για τα έργα που προγραμματίζονται από τη δημοτική αρχή και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με έργα και υπηρεσίες που έχει παραλάβει από τον προηγούμενο  ενιαίο δήμο.

Η Μαρία Κομνηνάκα επισήμανε ότι τα όποια έργα σχεδιάζονται πρέπει να έχουν στόχο την εξυπηρέτηση των κατοίκων και την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής τους. Ακόμα ότι θα πρέπει επιτέλους να ολοκληρωθούν έργα που μένουν για χρόνια ημιτελή, όπως ο βιολογικός και να αντιμετωπισθούν χρόνια προβλήματα ακόμα και στην ύδρευση των χωριών, αντί να φορτώνουν πρόσθετα βάρη στα ήδη διαλυμένα λαϊκά εισοδήματα, όπως έγινε με την πρόσφατη αύξηση των τελών στους λογαριασμούς του νερού.

ΕΡΤ

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Discover more from ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading