Βράβευση του Ούζου Πλωμάρι

Το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου βραβεύτηκε στα Manufacturing Excellence Awards 2020. Συγκεκριμένα, το Ούζο Πλωμαρίου διακρίθηκε για την απαράμιλλη ποιότητα σε όλα τα στάδια της παραγωγής του, από τη μυστική συνταγή & τη διπλή, παραδοσιακή απόσταξη έως και τη διαδικασία εμφιάλωσης με το αργυρό Μετάλλιο, αφού το χρυσό μετάλλιο πήγε στην KLEEMANN HELLAS.

Βράβευση του Ούζου Πλωμάρι

Πέρα όμως τούτου η οικογενειακή αποσταγματοποιία βραβεύτηκε και για την έντονη εξωστρέφεια της, επίσης με αργυρό μετάλλιο μαζί με την φαρμακευτική Rafarm, καθώς το Ούζο Πλωμαρίου εξάγεται σε περισσότερες από 40 χώρες παγκοσμίως. Το χρυσό σε αυτή την κατηογρία το πήρε η Theon sensors.Με αυτές τις διακρίσεις, γίνεται για ακόμη μια φορά αντιληπτή η έμφαση που δίνει η αποσταγματοποιία στην άριστη ποιότητα παραγωγής του αποστάγματος και η βαρύτητα που δίνει στην εξαγωγική της δραστηριότητα η εταιρεία, που αποτελεί τιμή για το Βόρειο Αιγαίο

Πατήστε την εικόνα να δείτε ποιοί άλλοι βραβεύτηκαν

Η Ιστορία της εταιρείας

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1894 από τον Ισίδωρο Αρβανίτη με μια μυστική συνταγή που έχει διατηρηθεί από τότε μέχρι σήμερα. Στο κύριο προϊόν της εταρείας δίνεται έμφαση στους εξαιρετικούς καρπούς και στα βότανα της ελληνικής γης που περιέχει το γλυκόπιοτο Ούζο Πλωμαρίου. Επιπλέον, έχει διατηρηθεί ο παραδοσιακός τρόπος απόσταξης, που είναι από 100% διπλή απόσταξη και πραγματοποιείται σε 18 μικρούς, χάλκινους άμβυκες. Η εμφιάλωση, η συσκευασία και η αποθήκευση του Ούζου Πλωμαρίου, γίνεται με τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό και τη μεγαλύτερη δυνατή αυτοματοποίηση διατηρώντας πάντα υψηλά επίπεδα ποιότητας.

Ο σεβασμός στην παράδοση σε συνδυασμό με την τελευταία τεχνολογική εξέλιξη στην εμφιάλωση έχουν οδηγήσει το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου να αποτελεί τον ηγέτη του Ούζου σε Ελλάδα και εξωτερικό. Η εξαγωγική του δραστηριότητα ξεκινά το 1997 με την Γερμανία και σήμερα έχει έντονη παρουσία σε περισσότερες από 40 χώρες παγκοσμίως όντας διαθέσιμο σε σημαντικές αλυσίδες του εξωτερικού αλλά και σε καταστήματα αφορολόγητων ειδών.

Η ανακοίνωση της εταιρείας

Το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου είναι ένα απόσταγμα υψηλής ποιότητας που ταξιδεύει την ελληνική παράδοση σε ολόκληρο τον κόσμο. Γλυκόπιοτο και σπιρτόζικο, αρωματικό και φίνο, δροσερό και παρεϊστικο, με την πρώτη γουλιά το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου κερδίζει τις εντυπώσεις.

Δίνει τη βεβαιότητα ότι έχει γεννηθεί μέσα στην ελληνική ψυχή, χάρη στα βότανα και τους εξαιρετικούς καρπούς που περιέχει και το κάνουν να έχει ξεχωριστεί θέση στην καρδιά Ελλήνων και ξένων καταναλωτών.

Πρόσφατα, το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου βραβεύτηκε στα Manufacturing Excellence Awards 2020. Συγκεκριμένα, το Ούζο Πλωμαρίου διακρίθηκε για την απαράμιλλη ποιότητα σε όλα τα στάδια της παραγωγής του, από τη μυστική συνταγή & τη διπλή, παραδοσιακή απόσταξη έως και τη διαδικασία εμφιάλωσης.

Επιπλέον, η οικογενειακή αποσταγματοποιία βραβεύτηκε και για την έντονη εξωστρέφεια της, καθώς το Ούζο Πλωμαρίου εξάγεται σε περισσότερες από 40 χώρες παγκοσμίως. Με αυτές τις διακρίσεις, γίνεται για ακόμη μια φορά αντιληπτή η έμφαση που δίνει η αποσταγματοποιία στην άριστη ποιότητα παραγωγής του αποστάγματος
και η βαρύτητα που δίνει στην εξαγωγική της δραστηριότητα.

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock