«Θερμή υποδοχή» του Κ. Μητσοτάκη στην Ικαρία

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η συγκέντρωση και η πορεία που διοργάνωσε ο Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Ικαρίας με την ΕΛΜΕ Ικαρίας Φούρνων, με αφορμή την παρουσία του πρωθυπουργού στο νησί. Στη συγκέντρωση από την αρχή είχε καλέσει η ΠΥΞΙΔΑ και η ΕΡΓΑΣ.

«Θερμή υποδοχή» του Κ. Μητσοτάκη στην Ικαρία

Παρά το κλίμα πρωτοφανούς αστυνομοκρατίας εκατοντάδες Ικαριωτών ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα. Στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του νοσοκομείου, η κεντρική τοποθέτηση έγινε από τον πρόεδρο του Νοσοκομείου Ικαρίας. Εκτός από την τοποθέτηση της ΕΛΜΕ, χαιρέτισαν και άλλοι φορείς, ενώ τοποθετήσεις υπήρξαν και από την πλευρά της ΕΡΓΑΣ και της ΠΥΞΙΔΑΣ.

Κάτω από την συνεχή παρουσία πρωτοφανών για το νησί αστυνομικών δυνάμεων, οι συγκεντρωμένοι μετά το τέλος της συγκέντρωσης πραγματοποίησαν πορεία προς το λιμάνι, για την «υποδοχή» του πρωθυπουργού. Με τα πανό της ΕΛΜΕ και του Νοσοκομείου, με παλμό και συνθήματα στάλθηκε ένα σαφές μήνυμα ότι ο ικαριακός λαός δεν πρόκειται να γίνει μαϊντανός στις κυβερνητικές φιέστες.

Μετά την άφιξη του πρωθυπουργού, οι συγκεντρωμένοι κατάφεραν να ξεφύγουν από την επιτήρηση των αστυνομικών δυνάμεων και με τα πανό να εμφανιστούν μέσα στο χώρο του Νοσοκομείου, τη στιγμή που είχε στηθεί η πρωθυπουργική φιέστα.

Οι δυνάμεις ασφάλειας απομάκρυναν όπως – όπως τον πρωθυπουργό από το χώρο. Η συγκέντρωση και η πορεία διαμαρτυρίας τελείωσε τρεισήμισι ώρες μετά την έναρξή της, στέλνοντας ένα σαφές μήνυμα αντίστασης και αγώνα. 

Ακολουθεί μια σειρά βίντεο από την υποδοχή του πρωθυπουργού

Από τον Άγιο Κήρυκο

Και από τον Εύδηλο

Διαμαρτυρία στο νοσοκομείο Ικαρίας

Προφανώς οι εικόνες αυτές δεν θα προβληθούν από τα κανάλια τύπου ΥΕΝΕΔ, αλλά δεν πειράζει εμείς αγαπάμε τον πρωθυπουργό και το δείξαμε με τον καλύτερο τρόπο. Τον ευχαριστούμε για την επίσκεψη.

Loading

One thought on “«Θερμή υποδοχή» του Κ. Μητσοτάκη στην Ικαρία

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock