Μπροστά στο τρίτο κύμα ο Μητσοτάκης έπαιζε τένις στο Ζάππειο

Κείμενο της εφημερίδας Documento, που περιέχει και ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού kontra

Μπροστά στο τρίτο κύμα ο Μητσοτάκης έπαιζε τένις στο Ζάππειο

Σε αθλοπαιδιές επιδόθηκε ο πρωθυπουργός το απόγευμα της Τετάρτης, παίζοντας τένις στο Ζάππειο τη στιγμή που το τρίτο κύμα αποτελεί γεγονός και η κοινωνία βρίσκεται μπροστά στο ενδεχόμενο επιβολής αυστηρότερων περιοριστικών μέτρων.

Δεν έγινε μάθημα η ανεμελιά της Πάρνηθας στον Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Kontra και του ρ/σ Real FM, Φοίβο Κλαυδιανό, ο πρωθυπουργός έπαιζε τένις στον Όμιλο Αντισφαίρισης Αθηνών. Ο δημοσιογράφος, ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας, γνωστοποίησε το γεγονός στο κεντρικό δελτίο του Kontra, λέγοντας:

«Πρέπει να δούμε τι θα γίνει και με κάποια ακραία μέτρα, όπως ο περιορισμός της κυκλοφορίας από τις 18:00. Στην Αθήνα η ζωή θα είναι αβίωτη. Βέβαια, αυτό θα χρειαστεί να αλλάξει και τις συνήθειες του πρωθυπουργού, ο οποίος τυχαία σήμερα τον είδα με τα μάτια μου 20:45 να παίζει τένις απέναντι από το Ζάππειο. Αυτό θέλω να το πάρω από την θετική του πλευρά, ότι δεν είναι τόσο δραματικά τα πράγματα για να μην έχει αλλάξει τις προσφιλείς του συνήθειες…».

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα