Οι συνταξιούχοι της Ικαρίας για την πανυγειονομική συγκέντρωση της 16ης Φεβρουαρίου

Το σωματείο μας δηλώνει την στήριξη  του στην απεργία των Υγειονομικών και καλεί στην απεργιακή συγκέντρωση της Τρίτης 16 του μηνά.

Οι συνταξιούχοι της Ικαρίας για την πανυγειονομική συγκέντρωση της 16ης Φεβρουαρίου

Γνωρίζουμε πολύ καλά, ιδιαίτερα στον τόπο μας τις τραγικές ελλείψεις στο σύστημα υγείας, όπως πιστεύουμε πως καλύτερα από μας, τα γνωρίζουν οι υγειονομικοί, με σοβαρά προβλήματα στελέχωσης – εξοπλισμού στη δομές υγείας του νησιού μας, με συνθήκες εργασίας ανασφαλείς και δύσκολες.

Πρόσφατα δεχτήκαμε την επίσκεψη του πρωθυπουργού για να εγκαινιάσει εμβολιαστικά κέντρα Φούρνων, Νοσοκομείου Α.Κ. και Κέντρο Υγείας Ευδήλου, καμία αναφορά για τα προβλήματα που αντιμετωπίσουν τα νησιά μας Ικαρία και Φούρνοι, αλλά ούτε και η αντιπολίτευση, ΣΥΡΙΖΑ – ΚΙΝΑΛ άρθρωσε λόγο.

Η κάποια κριτική αντιπαράθεση περιοριστικέ στο «τραπέζωμα» με τον βουλευτή του Στεφανάδη.

Οι βαρύγδουπες εξαγγελίες της κυβέρνησης για προσλήψεις, που θα ενισχύσουν δημόσια νοσοκομεία – κέντρα υγείας, εν όψει και της πανδημίας δεν τις έχουμε δει, και κυρίως δεν τις έχουν δει, οι ασθενείς στα αποδεκατισμένα από προσωπικό δημοσιά νοσοκομεία, Κέντρα υγείας, και τα περιφερειακά Ιατρεία, που το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου είναι χωρίς γιατρό.

Διεκδικούμε και αγωνιζόμαστε, για πλήρη στελέχωση Νοσοκομείου, Κ.Υ. Ευδήλου, Περιφερειακών ιατρείων.  Διεκδικούμε  Κέντρα υγείας στις Ράχες, στους Φούρνους που να λειτουργούν όλο το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο με όλες τις ιδιότητες γιατρών, για ένα αποκλειστικά δημόσιο δωρεάν σύστημα υγείας.

Καλούμε τους συναδέλφους συνταξιούχους, την Τρίτη 16 του μηνά στις 12 το μεσημέρι, στην πλατεία Αγ. Κηρύκου, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας.

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock