Εκλογές στο σωματείο εργαζομένων στους δήμους Ικαρίας και Φούρνων (Ανακοίνωση της ΔΑΣ)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ  ΣΤΙΣ 29.3.18

Εκλογές στο σωματείο εργαζομένων στους δήμους Ικαρίας και Φούρνων (Ανακοίνωση της ΔΑΣ)

Χαιρετίζουμε όλους τους συναδέλφους και συναδέλφισσες που προσήλθαν στις αρχαιρεσίες του Σωματείου μας και στήριξαν το ψηφοδέλτιο της ΔΑΣ-ΟΤΑ. Η μαζική προσέλευση των εργαζομένων είναι η δύναμη της νέας διοίκησης του Συλλόγου, ώστε να ανταποκριθεί στα δύσκολα καθήκοντα που αναλαμβάνει. Μπροστά μας έχουμε νέο γύρο επίθεσης της κυβέρνησης στους εργαζόμενους. Η εφαρμογή του αντιδραστικού νόμου για την αξιολόγηση, οι απολύσεις, η επίθεση στους μισθούς και τα εισοδήματά μας θα συνεχιστούν. Μια σειρά δικαιώματα χρόνων θα καταργηθούν (ΒΑΕ). Οι εργαζόμενοι με όπλο το Σύλλογο έχουν τη δύναμη να αντισταθούν και να οργανώσουν τον αγώνα τους ακόμα πιο αποτελεσματικά

Από καλύτερες θέσεις:

Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για την ανασύνταξη του κινήματος διεκδίκησης των απωλειών μας, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα τις αιτίες που μας οδήγησαν μέχρι εδώ.

Με συνέπεια, σοβαρότητα, υπευθυνότητα και χωρίς λαϊκισμούς θα συνεχίσουμε να είμαστε παρόντες στην πρώτη γραμμή των αγώνων, υπερασπίζοντας τα δικαιώματα όλων των συναδέλφων.

Συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα των συμβασιούχων-παρατασιούχων του Δήμου, που κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα  προκειμένου να συνεχίσουν την εργασία τους και μετά τις 31 Μάρτη 2018. Είναι ο μονός δρόμος που έχει μείνει αυτή την στιγμή γιατί ο Ν.4479/17 που ψήφισε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, ορίζει ότι δεν μπορούν να συνεχίζουν να  απασχολούνται μετά την ημερομηνία αυτή,  με αποτέλεσμα να οδηγούνται στην απόλυση.

Απαιτούμε τη μετατροπή σε Αορίστου Χρόνου  όλων των συναδέλφων, χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

Συνεχίζουμε μαζικά – αγωνιστικά στο πρωτοβάθμιο σωματείο και στην ΠΟΕ- ΟΤΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ Δ.Σ. και Ν.Τ. ΣΑΜΟΥ  της ΑΔΕΔΥ:

Εγγεγραμμένοι: 76 (μόνιμοι, αορίστου χρόνου, ορ χρόνου), ψήφισαν: 56 (το ψηφοδέλτιο της ΔΑΣ ΟΤΑ)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΟΕ-ΟΤΑ:

Εγγεγραμμένοι: 57 (μόνιμοι, αορίστου χρόνου), ψήφισαν 43 (το ψηφοδέλτιο της ΔΑΣ ΟΤΑ) όπου και εκλέχθηκε ένας αντιπρόσωπος: Βαγγελιώ Λάκκα

ΙΚΑΡΙΑ 2.4.18

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO