Δελτίο τύπου από το Επαρχείο Ικαρίας

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου , στα πλαίσια της βελτίωσης του οδικού δικτύου στη νήσο Ικαρία , εκτελεί έργα ασφαλτόστρωσης , αντιστήριξης πρανών , τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας κλπ , σε επιλεγμένα τμήματα του Επαρχιακού και Δημοτικού δικτύου . Οι εργασίες εκτελούνται τόσο μέσω της προγραμματικής σύμβασης της Περιφέρειας με την Εγνατία ΑΕ , όσο και μέσω συμβάσεων με αναδόχους.

Δελτίο τύπου από το Επαρχείο Ικαρίας

Ουσιαστική βελτίωση στην κατάσταση του οδικού δικτύου θα διαφανεί και με την αναμενόμενη χρηματοδότηση των 1.850.000 € , ποσού που θα διατεθεί στον οδικό άξονα Στελί – Φραντάτο – Ράχες , αλλά και για τη συντήρηση (τεχνικά έργα , ασφαλτικές εργασίες , σήμανση , στηθαία ασφαλείας κλπ) τμημάτων των υπολοίπων οδικών αξόνων. Οι εργασίες αυτές αναμένεται να πραγματοποιηθούν τους επόμενους μήνες , μετά τις διαδικασίες δημοπράτησης των μελετών.

Επίσης , η προγραμματισμένη για το Σεπτέμβρη χορτοκοπή – κλαδοκοπή στο οδικό δίκτυο της Ικαρίας με τη χρήση του μηχανήματος χορτοκοπής της Πε Σάμου , θα συμβάλλει στην ενίσχυση της οδικής ασφάλειας στη νήσο.

Ο ΕΠΑΡΧΟΣ ΙΚΑΡΙΑΣ Κ ΦΟΥΡΝΩΝ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΝΟΥΖΟΣ

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock