Ενημέρωση του Δήμου Ικαρίας για τα ογκώδη απορρίματα

Από τις 21/3/2018 συνεργείο του δήμου (Εργάτες καθαριότητας – φορτηγό – Jcb), πραγματοποιεί εκτεταμένες εργασίες συλλογής ογκωδών απορριμμάτων από διάφορα σημεία της Δημοτικής ενότητας Αγιου Κηρύκου (Πατέλα – Εκκλησία -Λευκάδα-μεταλλείο -Φάρος- Φωκιανεικα, κλπ), που ασυνείδητοι συμπολίτες μας είχαν πετάξει οπού τους βόλευε.

Ο δήμος Ικαρίας απευθύνει για μια ακόμα φορά έκκληση σε όλους του δημότες, για να σταματήσει η ανεξέλεγκτη απόρριψη απορριμμάτων. Υπενθυμίζοντας ότι η συμβολή των κατοίκων του νησιού στην καθαριότητα του έχει καθοριστική σημασία, δεν είναι προαιρετική είναι και αναγκαία και απαραίτητη. Ευθύνη του δήμου είναι η οργάνωση του τρόπου διαχείρισης, αυτό όμως χωρίς την συμβολή σας δεν μπορεί να είναι αποτελεσματικό.

Παρακαλούμε για μια ακόμα φορά να μην αποθέτετε ογκώδη απορρίμματα χωρίς συνεννόηση (2275350401-2275350431)  με τον Δήμο Ικαρίας.

Οι παραβάτες θα υποστούν τις συνέπειες που προβλέπει ο κανονισμός καθαριότητας.

Όσοι αντιληφθούν παράνομη απόθεση απορριμμάτων παρακαλούνται να ενημερώνουν άμεσα τον Δήμο για τους παραβάτες των διατάξεων του κανονισμού καθαριότητας.

Σχολιάστε Ελεύθερα