Δελτίο τύπου του επάρχου Ικαρίας

Ενημερώνουμε τους πολίτες οι οποίοι κινούνται δια μέσου του Καρκιναγρίου προς Μαγγανίτη και ανάποδα ότι το οδικό νεοκατασκευασθέν τμήμα θα παραμείνει κλειστό για τουλάχιστον 20 μέρες διότι κατασκευάζονται τα δύο τεχνικά έργα, στο ρέμα του καλογήρου και στο ρέμα του ρυάκα.

Δελτίο τύπου του επάρχου Ικαρίας

Παρακαλούμε τους πολίτες να μην χρησιμοποιούν το οδικό τμήμα έως το πέρας των συγκεκριμένων εργασιών.

Ο Έπαρχος πήρε μέρος στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου με θέμα τον προϋπολογισμό της Περιφέρειας στις 24 Νοεμβρίου 2015 όπου ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία.

Υπεγράφη σήμερα από την Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου η σύμβαση για την μελέτη αποκατάστασης ΧΑΔΑ σταθμών μεταφόρτωσης απορριμμάτων (ΣΜΑ) και μονάδων κομποστοποίησης Ικαρίας συνολικού προϋπολογισμού 36.000€.

Στο πλαίσιο της μελέτης πρόκειται να εκπονηθούν οι επιμέρους μελέτες για την αποκατάσταση των ΧΑΔΑ στον Άγιο Κήρυκο, τον Εύδηλο και τις Ράχες.

Η προθεσμία για την ολοκλήρωση των μελετών είναι 4 μήνες και η χρηματοδότηση είναι από το επιχειρησιακό πρόγραμμα περιβάλλον και αειφόρος ανάπτυξη συνολικού προϋπολογισμού 2.345.000 ευρώ το οποίο υλοποιείται από την Δ/νση Τεχνικών Έργων Π.Ε. Σάμου της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου με βάση την Προγραμματική Σύμβαση που έχει συναφθεί με το Δήμο Ικαρίας επί Δημαρχίας Σταυρινάδη.

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.