Αύριο τρίτη το τελευταίο αντίο στον έπαρχο Ικαρίας

Τα συλλυπητήρια μηνύματα από το πρωΐ του Σαββάτου φτάνουν το ένα μετά το άλλο, όλη η Ικαρία θρηνεί για το χαμό του καλού μου φίλου, πολιτικοί εχθροι και φίλοι στέλνουν συλλυπητήρια μηνύματα. Όλοι στέκονται στην εκρηκτική προσωπικότητα του Στεφανή. Η αλήθεια είναι πως ήδη μας λείπει. Τα αίτια του θανάτου του σύμφωνα με την ιατροδικαστική έρευνα φαίνεται να είναι το «έμφραγμα μυοκαρδίου».

Αύριο τρίτη το τελευταίο αντίο στον έπαρχο Ικαρίας

Αύριο τρίτη ιη Δεκεμβρίου στο χωριό Παναγιά του Αγίου Κηρύκου θα γίνει η εξόδιος ακολουθία στις 14.30. Εκεί θα βρίσκεται αντιπροσωπεία της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου με επικεφαλής την περιφερειάρχη, τον αντιπεριφερειάρχη Σάμου & τον πρόεδρο του περιφερειακού συμβουλίου θα αποδώσουν τιμές στον εκλιπών. Θα καταθέσονυ στεφάνι και θα διατάξουν να μείνουν μεσίστιες οι σημαίες των κτιρίων της περιφέρειας την ημέρα της κηδείας. Επίσης θα αναρτηθεί φωτογραφία του εκλιπόντος στα γραφεία του επαρχείο ενώ επικήδειο λόγο θα εκφωνήσει η περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου.

Στην κηδεία θα βρίσκεται και αντιπροσωπεία του δήμου Ικαρίας αλλά όχι ο δήμαρχος που θα απουσιάζει από το νησί και θα τον αντικαταστήσει ο πρόεδρος του Δ.Σ. Επίσης με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου θα κατατεθεί από την διαπαραταξιακή αντιπροσωπεία στεφάνι ενώ θα διατεθεί και η φιλαρμονική του δήμου προκειμένου να αποδοθούν οι δέουσες τιμές. Οι υπηρεσίες του δήμου αναστέλλουν την λειτουργία τους αύριο στις 13.30 μέχρι το τέλος του ωραρίου λειτουργίας.

Βιογραφικά στοιχεία  

Ο Στέφανος Παμφίλης γεννήθηκε το 1959. Η πρώτη του θητεία ως Έπαρχος Ικαρίας και Φούρνων ήταν την περίοδο 1999-2002 και η δεύτερη ξεκίνησε από τον Μάιο του 2014 και ολοκληρώθηκε με τον αιφνίδιο θανατό του. Ήταν παντρεμένος με την Αιμιλία Στυλιανουδάκη και πατέρας 2 αγοριών. Περιφερειάρχης εκλέχθηκε μέσα από τον συνδυασμό «Εμείς για το Αιγαίο», της Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Χριστιάνας Καλογήρου στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014.

Ο Στέφανος Παμφίλης ήταν υπάλληλος στη ΔΕΗ και ήταν απόφοιτος του Πανεπιστημίου Queens College (Φυσικοθεραπεία) και του κολέγιου La Guartia (Αγγλικά – Ισπανικά). Είχς εργαστεί επίσης ως δημοσιογράφος στον «Εθνικό Κήρυκα» Νέας Υόρκης και στον τοπικό τύπο. Διετέλεσε Έπαρχος Ικαρίας-Φούρνων-Θύμαινας (1999-2002), Νομαρχιακός σύμβουλος, Πρόεδρος Αναπτυξιακής Εταιρείας Επαρχίας Ικαρίας, μέλος του διοικητικού συμβουλίου Νοσοκομείου Ικαρίας για 4 χρόνια, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. Πανικάριου Νοσοκομείου (2008-2010) και Προϊστάμενος του Γραφείου Προστασίας Περιβάλλοντος & Αρχιτεκτονικής Κληρονομιάς Υπουργείου Αιγαίου.

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.