Ατρόμητος-ΑΕΚ 1-1

Η ΑΕΚ έφερε ισοπαλία στο περιστέρι, έναντι ενός πολυ άξιου αντιπάλου, της εφετινής χρονιάς, την ομάδα φαινόμενο, τον Ατρόμητο, που σε όλο το πρωτάθλημα μετράει δύο ήττες όσες δηλαδή η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ. Η ΑΕΚ είχε την ευκαιρία να πάει για πρωτιά, μιας που το χθεσινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ δεν έγινε για τους γνωστούς λόγους.

Ατρόμητος-ΑΕΚ 1-1

Η ΑΕΚ μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και προσπάθησε να πετύχει ένα γρήγορο τέρμα. Ωστόσο η πίεση δεν απέδωσε καρπούς και μετά το 15′ που ισορρόπησε, ο Ατρόμητος ήταν αυτός που άγγιξε το γκολ. Στη μεγαλύτερη φάση του πρώτου ημιχρόνου ο Ουάρντα στο 38′ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Στην επανάληψη ο Ατρόμητος ήταν αυτός που πίεσε, αλλά η ΑΕΚ αυτή που βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 68′ ο Αραούχο με πλασέ έκανε το 1-0. Αυτό το γκολ όμως δεν αποσυντόνισε τους παίκτες του Κάναντι, οι οποίοι έψαξαν την ισοφάριση και την βρήκαν στο 80′. Ο Ουάρντα με μια ωραία ενέργεια και τρομερό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-1.

Δείτε τη ροή του αγώνα

Οι συνθέσεις

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Μάντσον, Μπουσούλατζιτς (78′ Κωτσόπουλος), Βασιλακάκης, Ουάρντα (90+1′ Καρασαλίδης), Ντιγκινί (53′ λ.τρ. Μπρούνο), Ντάουντα

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας, Μπακάκης, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σιμόες (53′ λ.τρ.Μοράν), Γαλανόπουλος, Λιβάγια, Γκάλο, Χριστοδουλόπουλος (76′ Μασούντ), Αραούχο (81′ Μπακασέτας).

Δείτε τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία του πρωταθλήματος

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Discover more from ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading