Ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Ικαρίας

Κοινοποιήθηκε στο σύλλογό μας μέσω δικαστικού επιμελητή, έγγραφο από την κα Καττέ, το οποίο σαφέστατα μας ζητάει να ανακαλέσουμε την ανακοίνωσή μας σχετικά με την από μέρους της αντισυναδελφική συμπεριφορά. Και αυτό, γιατί κατά τους ισχυρισμούς του εγγράφου είναι αόριστο, πλήρως αβάσιμο και απαράδεκτο. Αν δεν την αποσύρουμε μάλιστα, τότε επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά της.

Κατ αρχήν, ο τρόπος αντίδρασης της κας Καττέ απέναντι στο σύλλογό μας, αποτελεί μια απτή απόδειξη αυτών που καταγγέλλει η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων του ΚΥ Ευδήλου. Δηλαδή επικοινωνία με τους εργαζόμενους με μεθόδους απειλών και τρομοκράτησης.

Μόνο ως απόπειρα φίμωσης των εργαζομένων και του συλλόγου μας συνεπώς αποτελεί αυτή η πράξη της και μόνο ως τέτοια εκλαμβάνεται.

Ο σύλλογός μας (που τα έγγραφά του τα υπογράφει το Δ.Σ., γνωστοί ποιοι είμαστε), καθ όλη την ιστορία του, ουδέποτε συκοφάντησε κανέναν. Απεναντίας, ποτέ του δεν σιώπησε ή κρύφτηκε μπροστά σε κανέναν αγώνα και πάντοτε στάθηκε στο πλευρό των συναδέλφων, όταν αυτό απαιτήθηκε. Αυτό πράξαμε και τώρα και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε όπου μας ζητηθεί. Μάλιστα, ερώτημα προς την πολιτική ηγεσία του υπουργείου σχετικά με τα ζητήματα αντισυναδελφικής συμπεριφοράς εκ μέρους σας, έχει κάνει και η ομοσπονδία μας η ΠΟΕΔΗΝ.

Όσο για το αν υπάρχουν αποδείξεις για όλα όσα γράφουμε απαντάμε πως προφανώς και έχουμε όλα τα απαραίτητα στοιχεία, τα οποία είμαστε έτοιμοι να τα παρουσιάσουμε σε κάθε στιγμή. Μάλιστα, στα ΜΜΕ έχει δει το φως της δημοσιότητας, μήνες πριν πάρει θέση ο σύλλογός μας, σχετικό καταγγελτικό έγγραφο των εργαζομένων.

Ως εκ τούτου, δεν είμαστε διατεθειμένοι να ανακαλέσουμε τίποτα. Απεναντίας, καλούμε εσάς και την διοικούσα επιτροπή σε συνάντηση τις προσεχείς μέρες, για να συζητηθούν τα ζητήματα και αν είναι δυνατόν, να εξομαλυνθεί η κατάσταση. Μια συνάντηση, την οποία είχαμε επιδιώξει να πραγματοποιήσουμε μαζί σας στις 5 Μαρτίου ως προσκεκλημένοι των συναδέλφων του ΚΥ, αλλά στην οποία, άγνωστο γιατί, δεν παρευρεθήκατε (σε αντίθεση με τα άλλα δύο μέλη της διοικούσας επιτροπής).

Σχολιάστε Ελεύθερα