Ικαρία: Από 7 μέχρι και 27 Ιουνίου επιπλέον ακτοπλοϊκή σύνδεση με τον Εύδηλο

Μετά από παρεμβάσεις του Δήμου Ικαρίας και του βουλευτή Χρ. Στεφανάδη το Blue Star Paros από 7 μέχρι και 27 Ιουνίου θα προσεγγίζει το λιμάνι Ευδήλου. Η Ναυτιλιακή Εταιρία δέχτηκε τα αιτήματα και με προέκταση του δρομολογίου Πειραιάς – Μύκονος, κάθε Τετάρτη και Σάββατο, θα προσεγγίζει και το λιμάνι της Β. Ικαρίας.

Ικαρία: Από 7 μέχρι και 27 Ιουνίου επιπλέον ακτοπλοϊκή σύνδεση με τον Εύδηλο

Τα έγγραφα τα οποία πρέπει να επιδεικνύουν οι επιβάτες, σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή, κατά την επιβίβασή τους στα πλοία, είναι:

  • Πιστοποιητικό Εμβολιασμού ή αρνητικό αποτέλεσμα PCR Test 72 ωρών ή αρνητικό αποτέλεσμα Rapid Test 24 ωρών ή αρνητικό αποτέλεσμα Self Test 24 ωρών, το αποτέλεσμα του οποίου θα πρέπει να δηλωθεί στο έντυπο Προ-Επιβίβασης ή βεβαίωση νόσησης δύο μήνες μετά και έως εννέα μήνες.
  • Η υποχρέωση διενέργειας PCR Test, Rapid Test ή Self Test, αν δεν υπάρχει πιστοποιητικό εμβολιασμού, ισχύει για επιβάτες άνω των 5 ετών και μόνο για τις αναχωρήσεις από λιμάνια της Ηπειρωτικής Ελλάδας (Πειραιάς, Ραφήνα, Λαύριο, Καβάλα, Βόλος και Θεσσαλονίκη), προς τα νησιά και το οποίο θα πρέπει να είναι αρνητικό.

ΕΡΤ

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Discover more from ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading