Καθάρισαν το λιμάνι στο Κοκκάρι

Καρέκλες, σκουπίδια αλλά και λάστιχα έβγαλαν από το λιμάνι του Κοκκαρίου οι αυτοδύτες, που για άλλη μία φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα καθάρισαν το συγκεκριμένο σημείο.

Στην όλη επιχείρηση πήραν μέρος 9 αυτοδύτες ενώ ένας κάτοικος του Κοκκαριού με τη βάρκα του βοήθησε στην προσπάθεια καθαρισμού του λιμένα.

“Η προσπάθειά μας συνεχίζεται και η συμμετοχή είναι μεγάλη” σημείωσε ο πρόεδρος του συλλόγου αυτοδυτών Σάμου Νίκος τσουμάκης ο οποίος ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν και σε αυτήν την επιχείρηση ενώ ενημέρωσε ότι “η επόμενη εξόρμηση θα γίνει στις 5 Ιουνίου στο λιμάνι Πυθαγορείου, στις 6 στο λιμάνι Μαλαγαρίου και στο τέλος Ιουνίου στην περιοχή του Ποσειδωνίου”.

Εξάλλου από νωρίς το πρωί στο Κοκκάρι της Σάμου εθελοντές, επαγγελματίες και φορείς, με την συμμετοχή του Δήμου Ανατολικής Σάμου, της δημοτικής κοινότητας, των μελών πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων και την συμμετοχή σωμάτων ασφαλείας, φύτεψαν δέντρα, λουλούδια, ζωγράφισαν τοίχους και γενικά βοήθησαν να αλλάξει όψη ένα από τα πλέον τουριστικά θέρετρα του νησιού.

ΕΡΤ

Σχολιάστε Ελεύθερα