Ο Έπαρχος Ικαρίας ζητά νέο ασθενοφόρο για το νησί

Σε σημερινή επιστολή του προς τον Αντιπρόεδρο του Ε.Κ.Α.Β., Κ. Κωστόπουλο, ο έπαρχος Ικαρίας ζητά ένα από τα 176 νέα ασθενοφόρα που παρήγγειλε το ΕΚΑΒ να έρθει στο νησί μας.Να θυμίσουμε ότι το ΕΚΑΒ μέσα από διαγωνισμό παρήγγειλε 176 ασθενοφόρα και 19 κινητές μονάδες  για όλη τη χώρα μέσω ΕΣΠΑ.

Η Επιστολή έχει ως εξής:

Κύριε Αντιπρόεδρε θα παρακαλέσω όπως κατά την παραλαβή των 176 καινούριων οχημάτων ασθενοφόρων για λογαριασμό του ΕΚΑΒ να συμπεριλήφθη και το νησί της Ικαρίας με ένα νέο ασθενοφόρο αφ’ ενός διότι έχουμε μεγάλο αριθμό λουόμενων από τις διάφορες περιοχές της Ελλάδας κάθε καλοκαιρινή περίοδο ηλικιωμένους με πολλά προβλήματα υγείας, γιγαντιαίες αποστάσεις των οικισμών μεταξύ τους και ένα οδικό δίκτυο με πολλούς χωματόδρομους και επικινδυνότητα.

Αντιμετωπίζουμε αυξημένες ανάγκες και απ’ ότι γνωρίζουμε το Υπουργείο αυτό δίνει έμφαση στις νησιώτικες  περιοχές του Αιγαίου. Ευελπιστώντας κύριε Αντιπρόεδρε ότι το αίτημα μας θα έχει θετική εξέλιξη ευχαριστούμε εκ’ των προτέρων και είμαι σίγουρος για αυτό διότι και εσείς προσωπικά γνωρίζετε τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν τα νησιά μας.

Ο ΕΠΑΡΧΟΣ  ΙΚΑΡΙΑΣ & ΦΟΥΡΝΩΝ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΜΦΙΛΗΣ

Σχολιάστε Ελεύθερα