Στη Λέσβο το 30ο «Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο»

Στη Λέσβο διοργανώνει φέτος η Τομεακή Οργάνωση του νησιού της ΚΝΕ , το 30ο «Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο» στις 9-10-11 Ιουλίου.

Το Τομεακό Συμβούλιο Λέσβου της ΚΝΕ σε συνέντευξη τύπου ενημέρωσε ότι γίνονται οι προετοιμασίες για να  υποδεχθούν τους κατασκηνωτές -μαθητές, φοιτητές, εργαζόμενους, άνεργους- που θα επισκεφτούν το νησί από κάθε γωνιά της χώρας . Όπως σημειώνει η τομεακή επιτροπή «ένα πλούσιο πρόγραμμα ετοιμάζεται! Δεκάδες νέοι  -μέλη και φίλοι της ΚΝΕ στο νησί- καλλιτέχνες, ιστορικοί-συγγραφείς και πάρα πολλοί άλλοι ετοιμάζουν με πολύ μεράκι τις πολύμορφες εκδηλώσεις και δραστηριότητες.  Πολιτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, μεγάλες συναυλίες και μουσικά αφιερώματα, εκδρομές και αφιερώματα για την ιστορία του κόκκινου νησιού μας, αγώνες ποδοσφαίρου και beachvolley, είναι μονάχα λίγα από όσα θα περιλαμβάνει το διήμερο».

Ταυτόχρονα διοργανώνονται διάφορες δράσεις για να προετοιμάσουν το διήμερο της ΚΝΕ. Το διήμερο Παρασκευή 18 – Σάββατο 19 Ιούνη, θα πραγματοποιηθούν στο spot της ΚΝΕ στην πλατεία Σαπφούς στη Μυτιλήνη στις 7:30 το απόγευμα, εκδηλώσεις αφιερωμένες στην 20η Ιούνη, Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων.

ΕΡΤ

Σχολιάστε Ελεύθερα