ΚΙΝΑΛ: Αντί για επανεκκίνηση όπισθεν ολοταχώς ο ανασχηματισμός

ΚΙΝΑΛ: Αντί για επανεκκίνηση όπισθεν ολοταχώς ο ανασχηματισμός

Ως οπισθοδρόμηση, στροφή προς τα δεξιά και παραδοχή αποτυχίας της κυβέρνησης στη διαχείριση της πανδημίας και των πυρκαγιών, σχολίασε το Κίνημα Αλλαγής τον ανασχηματισμό. Όπως συγκεκριμένα αναφέρει σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου, ο σημερινός ανασχηματισμός αποτελεί ομολογία πλήρους αποτυχίας της κυβέρνησης στα μεγάλα θέματα της πανδημίας και της αντιμετώπισης των φυσικών καταστροφών.

«Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει με εμφανή τρόπο τη στροφή προς τα δεξιά. Η παρουσία των κ.κ. Βορίδη-Γεωργιάδη-Πλεύρη σε σημαντικές θέσεις Υπουργών, καταρρίπτει τον «μύθο» περί κεντρώας πολιτικής», τονίζει το Κίνημα Αλλαγής ενώ επισημαίνει ότι «το μόνο άνοιγμα που έγινε είναι προς την Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας, προφανώς εν όψει των ερχόμενων εκλογών». Καταλήγει με την υπογράμμιση: «Αντί για επανεκκίνηση όπισθεν ολοταχώς».

Σε δεύτερη ανακοίνωση το ΚΙΝΑΛ υπογραμμίζει για την αντιπαράθεση ΣΥΡΙΖΑ-κυβέρνησης ότι πρόκειται για πλήρη απαξίωση του πρωθυπουργού. «Τελικά δεν είναι μόνο «Κυβέρνηση Καρατζαφέρη». Πρόκειται για την πλήρη απαξίωση του ίδιου του Πρωθυπουργού», αναφέρει το Κίνημα Αλλαγής.

Λίγα λεπτά πάντως πριν από την ανακοίνωση του ανασχηματισμού φαίνεται ότι ο πρωθυπουργός τηλεφώνησε στην Φώφη Γεννηματά για να την ενημερώσει για την απόφασή του να τοποθετήσει τον κ. Αποστολάκη στο νέο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας, όπως αναφέρει και η κυβέρνηση στην απάντησή της στον ΣΥΡΙΖΑ. Η κ. Γεννηματά, κατά τις ίδιες πηγές, ανέφερε ότι είναι δική του ευθύνη η σύνθεση της κυβέρνησης.

Πληροφρίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Discover more from ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading