Ατομική Επιχείρηση

Το site ικαριώτικα νέα ανήκει σε ατομική επιχείρηση στο όνομα Στέφανος Καραπέτης.

To logo του περιοδικού

Από το 2013 και έπειτα εμπλέκομαι με το παρόν περιοδικό.

Για όσα αφορούν το συγκεκριμένο περιοδικό μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσα από την φόρμα επικοινωνίας και στο Mail: tvikaria@gmail.com. Σε διάστημα το πολύ μιας ημέρας απαντάμε για οποιεσδήποτε απορίες και επισημάνσεις πάνω στην ύλη του περιοδικού.

Ο σκοπός της Σελίδας

Η σελίδα Ικαριώτικα νέα είναι ενημερωτική για διάφορα θέματα που απασχολούν το νησί της Ικαρίας, τα νησιά του Βορείου Αιγαίου, τον κόσμο, την επιστήμη, τον πολιτισμό και την τεχνολογία. Πέρα από τον ενημερωτικό χαρακτήρα φέρει και τις προσωπικές απόψει του κατόχου για διάφορα θέματα της επικαιρότητας καθώς και απόψεις τρίτων προσώπων όπου το όνομα τους αναφέρεται στα άρθρα.

Για τις απόψεις των τρίτων προσώπων δε φέρουμε καμία ευθύνη, για τα θέματα επικαιρότητας που αντιγράφονται από άλλες πηγές την ευθύνη την φέρουν οι πηγές που πληροφορηθήκαμε το γεγονός, ενώ για τις απόψεις που υπογράφονται στο όνομά μου, την αποκλειστική ευθύνη την φέρει ο γράφων.

Εφημερίδα Αθέρας

Η σελίδα μας φιλοξενεί την εφημερίδα Αθέρας, που είναι ιστορική εφημερίδα του νησιού καταγωγής μας. Για τα άρθρα της εφημερίδας Αθέρας δε φέρουμε καμία ευθύνη, την ευθύνη μπορείτε να την αναζητήσετε στην συντακτική ομάδα της εφημερίδας στο email: ef.atheras@gmail.com.

Ωστόσο και εδώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι κάθε ενυπόγραφο κείμενο δημοσιευμένο στον «Αθέρα» εκφράζει αποκλειστικά τον συντάκτη του και δεν δεσμεύει καθόλου το μέσο που ενδεχομένως έχει εντελώς αντίθετη άποψη.

Τονίζουμε ότι τα δυο μέσα, δηλαδή η εφημερίδα Αθέρας και τα Ικαριώτικα νέα, είναι δυο διαφορετικές εταιρικές οντότητες και έχουν διαφορετικές συντακτικές ομάδες. Απλά για λόγους οικονομίας, τα δυο αυτά μέσα συνυπάρχουν στην συγκεκριμένη σελίδα και δεν συγχέεται στο ελάχιστο η δραστηριότητα του ενός μέσου με το άλλο.

Μπορείτε να διαφημιστείτε στο site μας κατόπιν συννενόησης με εμάς

Τα περισσότερα διαφημιστικά άρθρα μπαίνουν στην ενότητα ενδιαφέροντα, αλλιώς αν κριθεί ότι τα διαφημιστικά άρθρα έχουν συναφές περιεχόμενο με κάποια άλλη ενότητα, π΄χ πολιτισμός, αθλητισμός, τεχνολογία, επιστήμη.

Τα Ικαριώτικα νέα είναι ένα περιοδικό που δεν παίρνει κρατικές επιδοτήσεις, η όλη προσπάθεια στηρίζεται σε δικά μας οικονομικά. Στον καιρό της οικονομικής εξαθλίωσης προσπαθούμε να συντηρήσουμε την προσπάθεια που κάνουμε για εναλλακτική ενημέρωση.

Αν και εφόσον θέλετε να την ενισχύσετε την προσπάθειά μας, δεχόμαστε δωρεές στο Paypal, όπου εκεί μπορούν να γίνουν και οι οποιεσδήποτε συναλλαγές. Η Ατομική επιχείρηση διαθέτει λογαριασμούς στην εθνική τράπεζα και Alpha bank, που καταγράφονται στη σελίδα επικοινωνία

Loading

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.