Ατομική Επιχείρηση

Από της 24 Ιουνίου του 2021 εργάζομαι με μπλοκάκι ελεύθερου επαγγελματία. Οπότε όλες οι συναλλαγές σε ότι αφορούν τις διαφημίσεις και οτιδήποτε αφορά την συγκεκριμένη σελίδα, είναι νόμιμες.

Το ενδιαφέρον πέρα από την παρούσα σελίδα είναι γύρω από την Χημεία και ειδικότερα η έρευνα στην τεχνολογία των βιοαισθητήρων. Παρέχω βέβαια και ιδιαίτερα μαθήματα. Επίσης εργάζομαι στην IMDLaboratories και στο φροντιστήριο Arnos.

ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

To logo του περιοδικού

Από το 2013 εμπλέκομαι με το παρόν περιοδικό, πλέον μπορώ και κάνω νόμιμες συναλλαγές. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου σε ότι αφορά το περιοδικό μέσα από την φόρμα επικοινωνίας και στο Mail: tvikaria@gmail.com

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Για τους μαθητές του Λυκείου και Γυμνασίου που ενδιαφέρονται είτε για τηλεμαθήματα είτε για δια ζώσης μαθήματα αλλά με τήρηση όλων των απαραίτητων προστατευτικών μέσων, υπάρχουν προνομιακές τιμές.

Πανεπιστημιακά μαθήματα επίσης μπορούν να διδαχθούν αλλά με προηγούμενη αποστολή υλικού του μαθήματος προκειμένου να μπορέσω να διακρίνω εαν είμαι άξιος διδασκαλίας του συγκεκριμένου μαθήματος. Επίσης παρέχεται βοήθεια και σε εργασίες είτε από εμένα είτε από διάφορους συνεργάτες μου. Επικοινωνήστε μαζί μου σε ότι αφορά και την συγκεκριμένη δραστηριότητα στο tvikaria@gmail.com

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Η συγκεκριμένη δραστηριότητα παρέχεται με εξίσου προνομιακές τιμές. Με δείγμα την συγκεκριμένη σελίδα μπορώ να πω ότι έχω τη δυνατότητα να εργαστώ γύρω από σελίδες που λειτοργούν με λογισμικό wordpress και Blogger. Επίσης παρέχω υπηρεσίες συντήρησης για την δημιουργία των Μέσων κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter κ.α) εταιρειών και προσώπων.

Θα χαρώ για την οποιαδήποτε συνεργασία

Δείτε το βιογραφικό μου

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock