Ατομική Επιχείρηση

Από της 24 Ιουνίου του 2021 εργάζομαι με μπλοκάκι ελεύθερου επαγγελματία. Οπότε όλες οι συναλλαγές σε ότι αφορούν τις διαφημίσεις και οτιδήποτε αφορά την συγκεκριμένη σελίδα, είναι νόμιμες.

Ατομική Επιχείρηση

Το ενδιαφέρον πέρα από την παρούσα σελίδα είναι γύρω από την Χημεία και ειδικότερα την έρευνα στην τεχνολογία των βιοαισθητήρων. Παρέχω βέβαια και ιδιαίτερα μαθήματα. Επίσης εργάζομαι στην IMDLaboratories και στο φροντιστήριο Arnos.

ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

To logo του περιοδικού

Από το 2013 εμπλέκομαι με το παρόν περιοδικό και πλέον μπορώ να κάνω νόμιμες συναλλαγές για διαφημιστικές καμπάνιες και αρθρα που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς. Για όσα αφορούν το συγκεκριμένο περιοδικό μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσα από την φόρμα επικοινωνίας και στο Mail: tvikaria@gmail.com. Σε διάστημα το πολύ μιας ημέρας απαντάμε για οποιεσδήποτε απορίες και επισημάνσεις πάνω στην ύλη του περιοδικού.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Για τους μαθητές του Λυκείου και Γυμνασίου που ενδιαφέρονται είτε για τηλεμαθήματα είτε για δια ζώσης μαθήματα αλλά με τήρηση όλων των απαραίτητων προστατευτικών μέσων λόγω της έξαρσης το Κορωνοϊού, υπάρχουν προνομιακές τιμές.

Πανεπιστημιακά μαθήματα επίσης μπορούν να διδαχθούν αλλά με προηγούμενη αποστολή υλικού του μαθήματος προκειμένου να μπορέσω να διακρίνω εαν είμαι άξιος διδασκαλίας του συγκεκριμένου μαθήματος. Επίσης παρέχεται βοήθεια και σε εργασίες είτε από εμένα είτε από διάφορους συνεργάτες μου. Και για αυτή την δραστηριότητα μπορείτε να επικοινωνήσετε στο stevekara@ikarianews.edu.gr

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Η συγκεκριμένη δραστηριότητα παρέχεται με εξίσου προνομιακές τιμές. Δείγμα δουλειάς μπορείτε να βρείτε την συγκεκριμένη σελίδα που την έχω φτιάξει με δική μου προσωπική εργασία και όχι με τη βοήθεια προγραμματιστή. Τα κύρια λογισμικά που μπορώ να διαχειριστώ είναι το wordpress και το Blogger. Ωστόσο μπορώ να δημιουργήσω λογαριασμούς σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης (π.χ Facebook, Twitter κ.α) για πρόσωπα και εταιρείες. Επίσης μπορώ να συντηρήσω και να επιμεληθώ ύλη σελίδων και μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Μπορείτε να απικονωνήσετε μαζί μου στο pctrainer@ikarianews.edu.gr

Σε ότι αφορά τον τομέα της Χημείας υπάρχει ποικιλία γνώσεων που μπορείτε να Δείτε στο προσωπικό μου βιογραφικό. Είμαι μέλος της Ένωσης Ελλήνων Χημικών για την περίπτωση που ζητάτε συνεργάτη που να μπορεί να βάλει υπογραφές σε χημικά προϊόντα και άλλα είδη που φέρει η ευθύνη της υπογραφής Χημικού.

Είμαι διαθέσιμος για κάθε διαδικασία και μπορώ να βοηθήσω σε πολλές από τις προαναφερόμενες εργασίες. Η σελίδα Ικαριώτικα νέα είναι ενημερωτική για διάφορα θέματα που απασχολούν το νησί της Ικαρίας, τα νησιά του Βορείου Αιγαίου, τον κόσμο, την επιστήμη, τον πολιτισμό και την τεχνολογία. Πέρα από τον ενημερωτικό χαρακτήρα φέρει και τις προσωπικές μου απόψεις για διάφορα θέματα της επικαιρότητας καθώς και απόψεις τρίτων προσώπων όπου το όνομα τους αναφέρεται στα άρθρα.

Για τις απόψεις των τρίτων προσώπων δε φέρουμε καμία ευθύνη, για τα θέματα επικαιρότητας που αντιγράφονται από άλλες πηγές την ευθύνη την φέρουν οι πηγές που πληροφορηθήκαμε το γεγονός και για τις απόψεις της σύνταξης του περιοδικού η ευθύνη επίσης ανήκει σε εμάς.

Τέλος η σελίδα μας φιλοξενεί την εφημερίδα Αθέρας, που είναι ιστορική εφημερίδα του νησιού καταγωγής μας. Για τα άρθρα της εφημερίδας Αθέρας δε φέρουμε καμία ευθύνη, την ευθύνη μπορείτε να την αναζητήσετε στην συντακτική ομάδα της εφημερίδας στο email: ef.atheras@gmail.com. Κάθε όμως ενυπόγραφο κείμενο δημοσιευμένο στον «Αθέρα» αλλά και στα Ικαριώτικα νέα εκφράζει αποκλειστικά τον συντάκτη του και δεν δεσμεύει καθόλου τα δύο μέσα που ενδεχομένως έχουν εντελώς αντίθετη άποψη.

Τα δυο μέσα, δηλαδή η εφημερίδα Αθέρας και τα Ικαριώτικα νέα, είναι δυο διαφορετικές οντότητες και έχουν διαφορετικές συντακτικές ομάδες. Απλά για λόγους οικονομίας, τα δυο αυτά μέσα συνυπάρχουν στην συγκεκριμένη σελίδα και δεν συγχέεται η δραστηριότητα του ενός μέσου με το άλλο.

Προτεινόμενες τιμές διαφημιστικής καμπάνιας για τα Ικαριώτικα νέα

Όλες οι τιμές είναι συζητήσιμες και δεν αφορούν άρθρα απόψεων, συλλόγων, συλλογικοτήτων κ.τ.λ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ5,00 €
BANNER ΑΝΑ ΜΗΝΑ8,00 €
BANNER ΑΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ35,00 €
BANNER ΑΝΑ ΕΤΟΣ70,00 €

*Στις παραπάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ

Τα περισσότερα διαφημιστικά άρθρα μπαίνουν στην ενότητα ενδιαφέροντα

Τα Ικαριώτικα νέα είναι ένα περιοδικό που δεν παίρνει κρατικές επιδοτήσεις, η όλη προσπάθεια στηρίζεται σε δικά μας οικονομικά. Στον καιρό της οικονομικής εξαθλίωσης προσπαθούμε να συντηρήσουμε την προσπάθεια μας. Αν και εφόσον θέλετε να την ενισχύσετε, δεχόμαστε δωρεές στο Paypal, όπου εκεί μπορούν να γίνουν και οι οποιεσδήποτε συναλλαγές. Η Ατομική επιχείρηση διαθέτει λογαριασμούς στην εθνική τράπεζα και Alpha bank, που αν και εφόσον χρειαστεί κάποια συναλλαγή μπορούμε να σας αποστείλουμε τα στοιχεία.

Θα χαρούμε πολύ για οποιαδήποτε απορία και συνεργασία

Loading

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.