Παιδικά Χωριά SOS: Συνεχίζουμε τη συγκέντρωση σχολικών ειδών και στηρίζουμε τα παιδιά στη Θεσσαλία και τον Έβρο

Παιδικά Χωριά SOS: Συνεχίζουμε τη συγκέντρωση σχολικών ειδών και στηρίζουμε τα παιδιά στη Θεσσαλία και τον Έβρο

Τα Παιδικά Χωριά SOS συνεχίζουν τη συγκέντρωση σχολικών ειδών, αυτή τη φορά, για τα παιδιά στη Θεσσαλία και στον Έβρο, όπου τα τελευταία 15 χρόνια λειτουργούν ένα Παιδικό Χωριό SOS και ένα Κέντρο Ημέρας για ΑΜΕΑ. Μετά από την τραυματική εμπειρία των φονικών και καταστροφικών καιρικών φαινομένων, αξίζει, τώρα περισσότερο από ποτέ, να συνεχίσουμε να είμαστε στο πλάι των παιδιών, ώστε να επιστρέψουν με ασφάλεια και αισιοδοξία στην καθημερινότητα του σχολείου τους.

Τα Παιδικά Χωριά SOS μας καλούν να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να στηρίξουμε τα παιδιά των πληγέντων περιοχών, τόσο των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας όσο και των πυρόπληκτων του Έβρουπροσφέροντας σχολικά είδη, ώστε όλα τα παιδιά να επιστρέψουν στο σχολείο, με τον απαραίτητο σχολικό εξοπλισμό.

Ενισχύουμε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια για τα παιδιά της Θεσσαλίας και του Έβρου και, με ένα κλικ εδώγεμίζουμε τις σχολικές τσάντες των παιδιών ή προσφέρουμε σε είδος: σχολικές τσάντες, κασετίνες, τετράδια, μολύβια / στυλό, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, μπλοκ ζωγραφικής, στα σημεία συγκέντρωσης: όλα τα Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας των Παιδικών Χωριών SOSσε Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Καλαμάτα, Ιωάννινα, Πάτρα, Κομοτηνή, Ηράκλειο (Κρήτη), Μυτιλήνη, Σάπες.

Με αφορμή τη νέα σχολική χρονιά, τα Παιδικά Χωριά SOS πραγματοποίησαν κάλεσμα συγκέντρωσης σχολικών ειδών για τα παιδιά που υποστηρίζονται από τα Χωριά τους και τα Κέντρα τους, που λειτουργούν σε όλη την Ελλάδα και ευχαρίστησαν τον κόσμο που, με την πολύτιμη ανταπόκρισή του, όλα τα παιδιά κατάφεραν να ξεκινήσουν τη σχολική χρονιά με τα απαραίτητα σχολικά είδη.

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.