Η Αναγέννηση Καρδίτσας επικράτησε του Αγίου Νικολάου με ευρύ σκορ και σε συνδυασμό με τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι (1-0) πήρε για πρώτη φορά την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι Θεσσαλοί πάτησαν το πόδι στο γκάζι μετά την έναρξη της επανάληψης και δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους φιλοξενούμενους. Ο πολίτης στο 18′ έβαλε το πρώτο γκολ με πέναλτι. Στο δέυτερο ημίχρονο μπήκαν τα υπόλοιπα γκολ με τους Αθανασιάδη στο 54′, Πλέγα ( 62′, 70′) και Κοτσώνη στο 68′. Ο πλέγας αποβλήθηκε στο 71′ με δεύτερη κίτρινη.
Οι συνθέσεις
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Αμανατίδης): Γκέκας, Γκόλιας, Κουτρομάνος, Κοτσώνης, Σταμόπουλος (77’ Γκουγκούδης), Λαγός (46’ Μπάλλας), Πολίτης (77’ Θεολόγης), Πλέγας, Αθανασιάδης (65’ Μπενγκόα), Μανιός, Βιντάλ (64’ Γκίνη).
ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (Σουργιάς): Μπένκο, Δολαψάκης, Πιθαρούλης, Τσανάι, Κατσαρός, Πλουσής (70’ Τζιλάι), Κίτος, Μηνάς (82’ Πάγια), Παπαδόπουλος (78’ Μαυρής), Νοκάι, Φουκαράκης.
![]()