Ο Γ.Μπουρνούς για την επίσκεψη στην Λήμνο και τον Άη Στράτη

Η αυριανή επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στον Άγιο Ευστράτιο και τη Λήμνο, με δεδομένη την επί δυόμιση χρόνια προκλητική απουσία της κυβέρνησής του από τα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών του νομού μας, εξυπηρετεί απλά και μόνο την απέλπιδα προσπάθεια ενίσχυσης του καταρρακωμένου επικοινωνιακού του προφίλ.

Ο Γ.Μπουρνούς για την επίσκεψη στην Λήμνο και τον Άη Στράτη

Ο κ. Μητσοτάκης και το επιτελικό του κράτος, κατά την καταστροφική  διακυβέρνησή τους είναι υπαίτιοι για την  υποβάθμιση των σχολείων των νησιών με τις σημαντικές και διαρκείς ελλείψεις σε διδακτικό προσωπικό, την αναστολή λειτουργίας εν μέσω πανδημίας της ΚΟΜΥ Λήμνου, την υποστελέχωση των δομών υγείας και των υπηρεσιών δημόσιας διοίκησης και δικαιοσύνης, την εγκατάλειψη αγροτοκτηνοτρόφων και αλιέων, αλλά και την άκρως προβληματική ακτοπλοϊκή σύνδεση της Λήμνου και του Άη Στράτη με την ηπειρωτική χώρα, ακόμα και κατά την τουριστική περίοδο, χάριν εξυπηρέτησης συγκεκριμένων εφοπλιστικών συμφερόντων. Είμαστε σίγουροι ότι τα προβλήματα της Λήμνου και του Άη Στράτη θα παραμείνουν άλυτα και μετά την επικοινωνιακή…περατζάδα του κ. Μητσοτάκη.            

Ο ίδιος και η κυβέρνησή του έχουν αποδείξει επανειλημμένα ότι ούτε θέλουν, ούτε μπορούν να υπηρετήσουν τις ανάγκες των ακριτών νησιωτών μας. Γι αυτό και είναι ώρα να φύγουν.


*Ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί τα δύο νησιά για την εορτή των Θεοφανείων

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.