Παραίτηση του διοικητή του νοσοκομείου Σάμου

Ο διοικητής σήμερα έβγαλε μια ανακοίνωση που έδειχνε την αδυναμία του να διαχειριστεί την κατάσταση που αφορά τον Κορωνοϊό στα τρά νησιά (Ικαρία,Σάμο-Φούρνους). Επίσης εξηγούσε τον ρόλο της Αστυνομίας που διενεργεί ελέγχους στα νησιά, για να μειωθεί η εξάπλωση, ωστόσο όλα αυτά δεν έφταναν κια έτσι έκανε έκκληση στους κατοίκους να περιορίσουν τις μετακινήσεις και να κάνουν χρήση της διπλής ή της ενισχυμένης μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Όλα προμηνύαν μια δύσκολη κατάσταση, έτσι και αλλιώς πολλά λάθη έγιναν επί διοικήσεώς του, με ένα από αυτά τον διορισμό μιας άσχετης με τα ιατρικά θέματα στο νησί της Ικαρίας. Λίγες ώρες αργότερα λοιπόν ανακοίνωσε την παραίτησή του,γράφοντας στο facebook χαρακτηριστικά τα εξής;

Σήμερα ανακοίνωσα στους συνεργάτες μου στο Γ.Ν. Σάμου μια δύσκολη απόφαση. Μια απόφαση που στο μέλλον ίσως με την παρουσία μου και τους στόχους που έχω επιλέξει, να φανώ περισσότερο χρήσιμος στα νησιά μας!

Τη θέση του αναλαμβάνει προσωρινά ο διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του νοσοκομείου και διευθυντής της ΜΕΘ, Φάμπιο Τζιαρντίνα έως ούτε οριστεί από το υπουργείο ο νέος Διοικητής. Όσο για τις ώρες που αναφέρω, η πρώτη ανακοίνωση βγήκε στις 14:19 και η παραίτηση βγήκε στις 15:07 στο Σαμιακό βήμα. Προσωρινός διοικητής λοιπόν τόσο στην Ικαρία όσο και στη Σάμο.

Σχολιάστε Ελεύθερα