Αιτήσεις για θέσεις αορίστου χρόνου σε Περιφέρειες και Δήμους του Βορείου Αιγαίου

Αιτήσεις για θέσεις αορίστου χρόνου σε Περιφέρειες και Δήμους του Βορείου Αιγαίου

Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων στην Προκήρυξη 13Κ/2021 (Φ.Ε.Κ. 66/31.12.2021/τ. ΑΣΕΠ και 2/18.01.2022/τ. ΑΣΕΠγια την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας,  χιλίων τετρακοσίων εξήντα οκτώ (1.468) θέσεων μόνιμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε Ο.Τ.Α. α΄ και β΄ βαθμού, στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, και  στο Διαδημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λέσβου.

Για την περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στο ΦΕΚ προβλέπονται 46 συνολικά θέσεις από τις οποίες οι 21 αφορούν υπηρεσίες της περιφέρειας Βορείου Αιγαίου σε όλα τα νησιά κυρίως θέσεις ΠΕ Μηχανικών, Κτηνιάτρων, Αρχιτεκτόνων αλλά και από 5 θέσεις στους  Δήμους Λήμνου και Ικαρίας, από 2 στους δήμους Δυτικής Λέσβου , Αγίου Ευστρατίου και Ψαρών, από 3  στους δήμους Χίου και  Φούρνων, και μία θέση στο δήμο Δυτικής Σάμου και Οινουσσών και μια θεση στο Διαδημοτικό Λιμενικό Ταμειο Λέσβου .

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (Πολίτες → Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες) ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη .

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής λήγει στις 7 Φεβρουαρίου 2022, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00.

ΕΡΤ

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.