Ολυμπιακός – Παναιτωλικός 3-1

Ο Ολυμπιακός σε ένα ματς θρίλερ, πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, επικρατώντας με 3-1 του αξιόμαχου Παναιτωλικού στο Καραϊσκάκη.

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός 3-1

Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Μασούρας που έστειλε το ματς στην παράταση στο 92′ και χάρισε την πρόκριση στην ομάδα του στο 115′. Ο αγώνας ξεκίνησε με γκολ του Φαντιγκά στο 6ο λεπτό, όμως ο Καρέλης ισοφάρισε στο 85′. Σε εκείνο το σημείο ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε (το πρώτο ματς ήταν 2-1 υπέρ του Παναιτωλικού) και αν δεν έμπαινε το γκολ του Μασούρα στο 93′, η ομάδα του Πειραιά θα αποκλειόταν. Στην παράταση ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και ο Μασούρας στο 115′ έδωσε την πρόκριση. Ο Ολυμπιακός περιμένει τον νικητή του αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ για να μάθει με ποιόν θα είναι αντίπαλος στον ημιτελικό.

Δείτε τη ροή του αγώνα

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Βρουσάι, Μπα, Παπαδόπουλος, Κίτσος, Κανέ (66’ Μαντί Καμαρά), Σουρλής (98′ Ανδρούτσος), Ονιεκούρου (76’ Κούντε), Φαντιγκά (54’ Μασούρας), Καρβάλιο (66’ Λόπες), Ελ Αραμπί (54’ Τικίνιο).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ανέστης, Αντούνιες (57’ Φλόρες), Βργκοτς, Καρέλης (91′ Χουχούμης), Ντουάρτε, Μάρτενσον (105′ Λούι), Περέιρα, Νταγκό (91′ Τσιγγάρας), Μεντόσα (83’ Μπαρμπόσα), Μπακαδήμας (57’ Λάρσον), Μάλης.

Loading

Discover more from ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading