Προσλαμβάνεται και δεύτερος Ογκολόγος Ιατρός στο Βοστάνειο Νοσοκομείο

Και δεύτερος Ιατρός Ογκολόγος θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Βοστάνειο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, καθώς υπεγράφη την Παρασκευή από την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας κ. Μίνα Γκάγκα, η σύμβαση πρόσληψης Επικουρικού Ιατρού Ογκολόγου για τρία έτη στο Βοστάνειο Νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Προσλαμβάνεται και δεύτερος Ογκολόγος Ιατρός στο Βοστάνειο Νοσοκομείο

Ο γιατρός αυτός γνωρίζει τους ασθενείς, τους γιατρούς και νοσηλευτές της Ογκολογικής Μονάδας γιατί είχε υπηρετήσει τον Σεπτέμβριο στο Νοσοκομείο όταν ο μόνιμος γιατρός είχε τεθεί σε αναστολή λόγω μη εμβολιασμού.

“Η προσπάθεια της Διοίκησης του Νοσοκομείου Μυτιλήνης είναι συνεχής προκειμένου να επιλύουμε τυχόν προβλήματα ανακύπτουν στη λειτουργία των Τμημάτων με στόχο τη βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους πολίτες της Λέσβου. Επιδίωξή μας είναι οι ασθενείς με καρκίνο να συνεχίσουν να παρακολουθούνται από ιατρό της Ογκολογικής μας Μονάδας και να μη χρειάζεται να μεταβούν στην Αθήνα για να κάνουν τις θεραπείες τους. Στην επιτάχυνση των διαδικασιών πρόσληψης του επικουρικού Ιατρού συνέβαλε τα μέγιστα και ο Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Χαράλαμπος Αθανασίου”, τόνισε σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ Αιγαίου ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Γιώργος Καμπούρης.

ΕΡΤ

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Discover more from ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading