Ξεκινάει η 3η Φάση Απογραφής Πληθυσμού – Κατοικιών

Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) ανακοινώνει την τρίτη και τελευταία φάση της συλλογής των δεδομένων της «Απογραφής Πληθυσμού-Κατοικιών 2021».

Ξεκινάει η 3η Φάση Απογραφής Πληθυσμού – Κατοικιών

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη χρονική περίοδο από την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022 έως τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022, όσοι δεν μπόρεσαν, για οποιονδήποτε λόγο, να αυτοαπογραφούν ηλεκτρονικά ή να απογραφούν από τον Απογραφέα της περιοχής τους με τη διαδικασία της προσωπικής συνέντευξης, θα έχουν τη δυνατότητα να απογραφούν είτε ηλεκτρονικά είτε διά ζώσης.

Σύμφωνα πάντως με την ΕΛΣΤΑΤ, η πλειονότητα των πολιτών και κατοίκων της χώρας έχουν ήδη απογραφεί, επιλέγοντας κατά βάση να αυτοαπογραφούν ηλεκτρονικά, και ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία ελέγχου και επεξεργασίας των συλλεχθέντων στοιχείων.

Για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο απογραφής μπορείτε να δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση της Ελληνικής Στατιστικής αρχής εδώ

Loading

Discover more from ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading