ΑΕΚ-Αούστρια 2-2

Με την ψυχή στο στόμα η ΑΕΚ ισοφάρισε στο 90′. 

ΑΕΚ-Αούστρια 2-2

Ο 20χρονος, Πάτρικ Πέντς έκανε δύσκολη την ζωή των παικτών της ένωσης, αλλά τελικά η ΑΕΚ κατάφερε να «σώσει την παρτίδα» στο φινάλε και να πάρει ισοπαλία από την Αούστρια Βιένης στο ΟΑΚΑ με σκορ 2-2, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου του Europa League.

Η Ένωση προηγήθηκε με τον Λιβάγια στο 28΄, αλλά οι Αυστριακοί απάντησαν με τους Μονσχάιν (43΄) και Τατζούρι (49΄.) Στο 90΄ και πάλι ο Λιβάγια διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Οι προσπάθειες της Ενωσης σταματούσαν στον εξαιρετικό 20χρονο τερματοφύλακα Πάτρικ Πεντς, ο οποίος νικήθηκε μία φορά κι αυτή από ατυχία. Στο 28΄ απέκρουσε το τετ α τετ με τον Αραούχο, στη συνέχεια προσπάθησε να απομακρύνει ο Κλάιν αλλά η μπάλα χτύπησε στο σώμα του Λιβάγια και κατέληξε στα δίχτυα.

Δείτε τη ροή του αγώνα

Οι συνθέσεις

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Γκάλο, Βράνιες, Τσόσιτς (23΄λ.τρ. Τζανετόπουλος, 80΄ Μπακασέτας), Μπακάκης, Γιόχανσον, Αϊνταρεβιτς (53΄ Γαλανόπουλος), Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος, Λιβάγια, Αραούχο.

ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ (Τόρστεν Φινκ): Πεντς, Κλάιν, Μοχάμεντ, Ζέρμπεστ, Μαρτσίνκο, Χόλτσχαουζερ, Ντε Πάουλα (90+1΄ Λι), Αλχασάν (60΄ Πρόκοπ), Φελίπε Πίρες, Τατζούρι, Μόνσαϊν (70΄ Φριζενμπίχλερ)

Δείτε τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία της διοργάνωσης

Loading

Discover more from ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading