Οικονομική στήριξη στους Γυναικείους Συνεταιρισμούς της Λέσβου από την Περιφέρεια 

Οικονομική στήριξη στους Γυναικείους Συνεταιρισμούς της Λέσβου από την Περιφέρεια 

Με τους εκπροσώπους των επτά Γυναικείων Συνεταιρισμών που δραστηριοποιούνται στη Λέσβο, της Άγρας, της Αγίας Παρασκευής, του Μεσοτόπου, της Μηθύμνης, των Παρακοίλων, του Πολιχνίτου και του Σκαλοχωρίου, συναντήθηκε την Τετάρτη 2 Μαρτίου, ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, στο πλαίσιο εκδήλωσης κοπής πίτας που πραγματοποίησε η «Παναθηναϊκή Οργάνωσης Γυναικών /Παράρτημα Ν. Λέσβου» με την οποία η Περιφέρεια έχει συνάψει μνημόνιο συνεργασίας

Ο Περιφερειάρχης ανακοίνωσε ότι η Περιφέρεια θα ενισχύσει οικονομικά τους Συνεταιρισμούς με το ποσό των 12.000 ευρώ, ως ένδειξη τιμής στον αγώνα που κάνουν για να κρατήσουν «ζωντανό» το συνεταιριστικό κίνημα.

Αμέσως μετά το πέρας της εκδήλωσης ο Περιφερειάρχης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Σήμερα τιμάμε ως Περιφέρεια τους γυναικείους Συνεταιρισμούς της Λέσβου. Συνεταιρισμοί πρωτοπόροι, παραγωγικοί και πολυσυμμετοχικοί. Τιμάμε τις γυναίκες που τους δημιούργησαν, τους «τρέχουν», τους συντηρούν σε μια περίοδο παρατεταμένης κρίσεως από διάφορες αιτίες οικονομική, πανδημική και πολεμική τελευταία. Τις καλωσορίζουμε στην Περιφέρεια και τις διαβεβαιώνουμε ότι θα είμαστε μαζί τους με όλη μας την θέληση στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας και της νομιμότητας. Έχουμε ευήκοα ώτα σε κάθε αίτημα τους, όπως έχουμε και σε κάθε συνεταιριστικό αίτημα, ανεξαρτήτου γένους, κάτι που το αποδείξαμε τελευταία με τους Συνεταιρισμούς Μεσοτόπου, Κάπης, Κλειούς και άλλους. Σαν μικρή ανταπόδοση των παραπάνω είναι και η σημερινή εκδήλωση προς τιμήν των Συνεταιρισμών για την οποία είχε την πρωτοβουλία η Πρόεδρος του Τοπικού Παραρτήματος της Παναθηναϊκής Οργάνωσης Λίτσα Κρικλάνη, την οποία και ευχαριστώ ».

ΕΡΤ

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
CHP Adblock Detector Plugin | Codehelppro