Ανεπιβεβαίωτη πληροφορία για συνάντηση μεταξύ Ερντογάν-Μητσοτάκη

Την επόμενη Κυριακή 13 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη, σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, φαίνεται ότι οι δύο άντρες θα γευματίσουν μαζί, μετά τη λειτουργία.

Ανεπιβεβαίωτη πληροφορία για συνάντηση μεταξύ Ερντογάν-Μητσοτάκη

Ο πρωθυπουργός την επόμενη Κυριακή θα βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη και συγκεκριμένα στο Πατριαρχείο, στο Φανάρι, ώστε να δώσει το «παρών» στον εορτασμό της Κυριακής της Ορθοδοξίας.

Η είδηση πως Κυριάκος Μητσοτάκης και Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μπορεί να συναντηθούν, διακινείται από τουρκικά ΜΜΕ αλλά δεν επιβεβαιώνεται, μέχρι στιγμής, από πλευράς της Αθήνας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ χαιρέτισε το γεγονός αν και εφόσον ισχύει

Ο ΣΥΡΙΖΑ την επικείμενη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με το Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την χαρακτήρισε θετική εξέλιξη. Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημειώνει ότι: «Η συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Τούρκο Πρόεδρο, ειδικά σε μια περίοδο παγκόσμιας αποσταθεροποίησης, είναι επιβεβλημένη και ως εκ τούτου, εάν επιβεβαιωθεί, αποτελεί θετική εξέλιξη».

«Ας ελπίσουμε ότι θα αποτελέσει και μια ευκαιρία για ουσιαστικό διάλογο, με σαφείς κόκκινες γραμμές, με άμεσο στόχο τη μείωση της έντασης και απώτερο σκοπό την προσφυγή στη Χάγη για υφαλοκρηπίδα/ΑΟΖ» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ.

Πληροφορίες από το newsbeast

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Discover more from ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading