Ανοικτός προσυνεδριακός διάλογος του ΣΥΡΙΖΑ στη Λέσβο

Ανοικτός προσυνεδριακός διάλογος του ΣΥΡΙΖΑ στη Λέσβο

Στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Λέσβου διοργανώνει, την Τετάρτη 09 Μαρτίου και ώρα 19:00 στο καφέ «Πανελλήνιον», τη δεύτερη δημόσια παρουσίαση και συζήτηση των πολιτικών προτάσεων του ενόψει του 3ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, με ομιλητή τον Πάνο Ρήγα, μέλος της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου και πρώην Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας.

Νωρίτερα το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ, με τον κ. Ρήγα, τον βουλευτή Λέσβου Γιάννη Μπουρνού και τον συντονιστή της ΝΕ Σταύρο Καραβασίλη παραχώρησαν συνέντευξη τύπου όπου αναφέρθηκαν στον προσυνεδριακό διάλογο που έχει ξεκινήσει ο ΣΥΡΙΖΑ με την κοινωνία, ενώ απευθύναν κάλεσμα «στους δημοκρατικούς πολίτες και στους νέους ανθρώπους σε ανοικτό διάλογο για προοδευτική διακυβέρνηση. Ζητάμε εκλογές για να φύγει η πιο επικίνδυνη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης».

Αναφερόμενοι στο πόλεμο στην Ουκρανία τόνισαν ότι «ο κ. Μητσοτάκης άλλαξε το δόγμα της εθνικής εξωτερικής πολιτικής, εμπλέκει την Ελλάδα στον πόλεμο και αντί να την καθιστά παίκτη ειρήνης επιδιώκει να την κάνει μέρος του πολέμου».

Σ’ ότι αφορά την ενεργειακή κρίση τόνισαν ότι «αυτή δεν ξεκίνησε με τον πόλεμο στην Ουκρανία, ήρθε πριν το πόλεμο και μεις στη βουλή προτείναμε σειρά μέτρων, τα οποία η κυβέρνηση τα απέρριψε επικαλούμενη το δημοσιονομικό κόστος. Θα ζήσουμε εφιαλτικές καταστάσεις με την ενεργειακή φτώχεια».

Στο πλαίσιο της επίσκεψης στη Λέσβο το μέλος της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου και πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Ρήγας με τον βουλευτή Γιάννη Μπουρνού και τον συντονιστή της ΝΕ Σταύρο Καραβασίλη επισκέφθηκαν την Διοίκηση της 98ης ΑΔΤΕ Στρατιωτικής Μεραρχίας στη Λέσβο, το Εργατικό Κέντρο Λέσβο και την Ένωση Καταναλωτών Λέσβου.

ΕΡΤ

 7 total views,  1 views today

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock