Συνάντηση Τριαντόπουλου – Στεφανάδη για τις αποζημιώσεις στη Σάμο

Συνάντηση Τριαντόπουλου – Στεφανάδη για τις αποζημιώσεις στη Σάμο

Τα θέματα, που αφορούν στις καθυστερήσεις των διαδικασιών αποζημίωσης και αποκατάστασης των επιπτώσεων του σεισμού, παρέθεσε για άλλη μία φορά ο βουλευτής Σάμου, καθηγητής Καρδιολογίας, Χριστόδουλος Στεφανάδης, στον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ, Χρήστο Τριαντόπουλο μετά από τις έντονες διαμαρτυρίες των σεισμόπληκτων πολιτών του νησιού.

Ο κ. Τριαντόπουλος διαβεβαίωσε, ότι το πρόγραμμα αποκατάστασης της Σάμου εξακολουθεί να είναι στην πρώτη προτεραιότητα της Κυβέρνησης. Ειδικότερα ανέφερε, ότι έγινε τροποποίηση της ΚΥΑ για να περιλαμβάνει μεγαλύτερα ποσά αποζημίωσης, η οποία έδωσε άμεση λύση σε ένα μεγάλο θέμα που είχε προκύψει, τροποποίηση της Στεγαστικής Συνδρομής, ώστε να καλύπτει περισσότερα από ένα κτίριο, από την Κυβερνητική Επιτροπή Κρατικής Αρωγής.

Επίσης, έχει ήδη δρομολογηθεί έκτακτη χρηματοδότηση για τους εκκλησιαστικούς ναούς, ενώ υπάρχει στοχευμένη επικοινωνία με το Επιμελητήριο για να ενταχθούν σε ειδικό πρόγραμμα οι πληγείσες επιχειρήσεις.

Τέλος, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ διαβεβαίωσε τον κ. Στεφανάδη, ότι το προσεχές δεκαήμερο θα επισκεφθεί τη Σάμο, όπου κατά τη διάρκεια διήμερης παραμονής του, θα εξετάσει επί τόπου όλα τα επιμέρους προβλήματα.

Να σημειώσουμε ότι η τελευταία επίσκεψη του κ. Τριαντόπουλου ήταν στις 30 Οκτώβρη του 2021 στην επέτειο του ενός έτους από τον φονικό σεισμό, που έπληξε τη Σάμο.

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
CHP Adblock Detector Plugin | Codehelppro