Η ΕΕΧ ζητάει πρόσληψη χημικών στον ΕΦΕΤ

Οι χημικές πτήσεις σήμερα θα ασχοληθούν με το μείζον θέμα του ΕΦΕΤ, όπου η Ένωση Ελλήνων Χημικών σε επιστολή της ζήτησε να προκηρυχθούν θέσεις για τουλάχιστον 20 συναδέλφους.

Η ΕΕΧ ζητάει πρόσληψη χημικών στον ΕΦΕΤ

Καταρχήν χαιρετίζουμε την επιστολή που συνυπογράφει ο πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας της ΕΕΧ. Επίσης, μας προκάλεσαν έντονο ενδιαφέρον τα στοιχεία που καταγράφονται μέσα στην επιστολή, όπου καταγράφονται οι ελλείψεις στον συγκεκριμένο οργανισμό και το ιστορικό της ιδρύσεως του.

Ο ΕΦΕΤ είναι ένας από τους σημαντικότερους οργανισμούς της χώρας μας γιατί είναι ο βασικός υπεύθυνος για τον έλεγχο της ασφάλειας των τροφίμων που καταναλώνουμε, σε καθημερινή βάση. Αυτός ο οργανισμός δεν πρέπει να έχει ελλείψεις, αφορά την υγεία μας. Ωστόσο, η Μητσοτάκης ΑΕ φρόντισε και για αυτό.

Η επιστολή αυτή δε θα χρειαζόταν εάν οι θεσμοί στη χώρα μας λειτουργούσαν σωστά. Ο Οργανισμός αυτός έπρεπε να είναι πλήρως εξοπλισμένος και τα όποια κενά του να καλύπτονται αμέσως. Δεν ξέρουμε τι ισχύει αλλά η επιστολή αν και μοιάζει τυπική, είναι σημαντική. Οι 21 χημικοί που αναφέρονται είναι ελάχιστοι για τις ανάγκες μιας ολόκληρης χώρας.

Διαβάστε την επιστολή

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Discover more from ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading