Μέλη του ΚΚΕ έριξαν μπογιές σε πλοία του ΝΑΤΟ στο λιμάνι του Πειραιά

Κόκκινες μπογιές σε πλοίο του ΝΑΤΟ που έχει αγκυροβολήσει στο λιμάνι του Πειραιά έριξαν το πρωί του Σαββάτου 19 Μαρτίου μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.

Μέλη του ΚΚΕ έριξαν μπογιές σε πλοία του ΝΑΤΟ στο λιμάνι του Πειραιά

Συγκεκριμένα μέλη του ΚΚΕ κατάφεραν να πλησιάσουν το σημείο όπου είναι δεμένα τα πολεμικά πλοία της ΝΑΤΟϊκής δύναμης SNMG2 και να ρίξουν μπογιές στην καναδέζικη φρεγάτα «HCMS MONTREAL FFH336» στο πλαίσιο διαμαρτυρίας τους κατά των δυνάμεων του ΝΑΤΟ και κατά της εμπλοκής της Ελλάδας στον πόλεμο στην Ουκρανία.

Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά οι οργανώσεις ΚΚΕ και ΚΝΕ, με αυτό τον τρόπο «διατράνωσαν ότι τα ΝΑΤΟϊκά πλοία δεν είναι ευπρόσδεκτα στο λιμάνι του Πειραιά».

Οι Οργανώσεις του Κόμματος θα συνεχίσουν να είναι στην πρώτη γραμμή με μαχητικές δράσεις και κλιμακώνουν με το μεγάλο συλλαλητήριο την Τρίτη 22 Μάρτη στο Σύνταγμα, με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα. Καθώς και με την κινητοποίηση που καλούν την Πέμπτη 24 Μάρτη το Εργατικό Κέντρο Πειραιά και άλλοι φορείς στο Πασαλιμάνι, με αφορμή την έλευση του γαλλικού αεροπλανοφόρου «Σαρλ Ντε Γκολ» στον Πειραιά και σύνθημα «Όχι στον πόλεμο, απεμπλοκή της χώρας, ανεπιθύμητα τα πλοία των ιμπεριαλιστών στον Πειραιά».

Newsbeast

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
CHP Adblock Detector Plugin | Codehelppro