Στη Βουλή η δικογραφία του “Πελαγίτη” για άρση ασυλίας του Ανδ. Μιχαηλίδη

Στη Βουλή η δικογραφία του “Πελαγίτη” για άρση ασυλίας του Ανδ. Μιχαηλίδη

Διαβιβάστηκε στη Βουλή η δικογραφία του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου κατά του βουλευτή Χίου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ., Ανδρέα Μιχαηλίδη. Ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Χίου ζητά από τη Βουλή να αποφανθεί περί της άρσης ασυλίας του Βουλευτή, προκειμένου να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες της παρακώλυσης συγκοινωνιών και άσκησης παράνομης βίας, κατά τα γεγονότα αποτροπής εκφόρτωσης μηχανημάτων, για την κατασκευή της νέας Δομής προσφύγων- μεταναστών στην περιοχή Θόλος την ημέρα των Θεοφανείων.

Όπως σημειώνεται στο δελτίο τύπου από το πολιτικό γραφείο του Ανδρέα Μιχαηλίδη, «ο βουλευτής έχει δηλώσει ότι θα ζητήσει ο ίδιος την άρση της ασυλίας του, προκειμένου να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες από κοινού με τους συγκατηγορουμένους του αιρετούς του νησιού μας».

Να σημειωθεί ότι με αυτές τις κατηγορίες διώκονται συνολικά 20 άτομα, μεταξύ αυτών και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και Αντιπεριφερειάρχες, δημοτικοί σύμβουλοι των παρατάξεων της αντιπολίτευσης στο Δήμο Χίου, συνδικαλιστές και μέλη της Επιτροπής Αγώνα αιρετών και κατοίκων κατά της δημιουργίας νέας Δομής.

ΕΡΤ

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
CHP Adblock Detector Plugin | Codehelppro