Απαγόρευση Καύσης στον νομό Σάμου

Η πυροσβεστική υπηρεσία του νομού μας, εφιστά την προσοχή στους κατοίκου της Σάμου-Ικαρίας και Φούρνων, απαγορεύοντας στο διάστημα μεταξύ 31 Μαρτίου και 3 Απριλίου την καύση κλαδιών και άλλων υλικών, λόγω ακραίων καιρικών συνθηκών.

Απαγόρευση Καύσης στο νομό Σάμου

Η ανακοίνωση της πυροσβεστικής υπηρεσίας έχει ως εξής:

Εφιστούμε την προσοχή όλων των πολιτών εντός χωρικών ορίων του Νομού Σάμου, για το χρονικό διάστημα από 31-03-2022 έως και 03-04-2022, λόγω ακραίων καιρικών συνθηκών που θα εκδηλωθούν (με ανέμους εντάσεως από 5 έως 8 μποφόρ τοπικά) και ενημερώνουμε ότι η Υπηρεσία μας, κατ’ εφαρμογή των διαλαμβανομένων της 9ης /2021 Πυροσβεστικής Διάταξης Α.Π.Σ. (ΦΕΚ 1923 Β/13-05-2021), δεν χορηγεί άδεια για διενέργεια οιασδήποτε καύσης για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Επιπλέον ενημερώνουμε για την διενέργεια εκτεταμένων ελέγχων – περιπολιών προς διαπίστωση της τήρησης της συγκεκριμένης απαγόρευσης.

Οι Δήμοι προς τους οποίους κοινοποιείται το παρόν, παρακαλούνται όπως προβούν, με το πιο πρόσφορο κατά την κρίση τους τρόπο, στην ενημέρωση των πολιτών για το εν λόγω θέμα. Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
CHP Adblock Detector Plugin | Codehelppro